23948sdkhjf

Innovativ gastronomi i hotel og restauration

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
5. marts 2019

6. marts 2019
Innovativ gastronomi i hotel og restauration Skolefagkode: 40521
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i professionelle køkkener og som ønsker inspiration til at arbejde bevidst med kreative processer og integrere en oplevelsesdimension i den daglige madforplejning.

Formål:
Deltageren kan arbejde innovativt med at udvikle nye retter vha. konkrete værktøjer som brainstorming og mindmap. Deltageren afprøver og kan anvende sæsonbetonede råvarer, benytte tilberedningsmetoder og anrette på nye måder samt forfine smagsoplevelsen på basis af viden om sensorik.

Indhold:
Deltageren kan arbejde innovativt med at udvikle nye retter. Deltageren kan anvende brainstorming og mindmap som konkrete værktøjer til at fremme den innovative proces i udvikling af nye retter. Deltageren afprøver og kan anvende råvarer, benytte tilberedningsmetoder og anrette på nye måder. Deltageren afprøver og kan udvikle nye retter med udgangspunkt i de sæsonbetonede råvarer, som er til rådighed. Deltageren kan på baggrund af viden om sensorik arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelsen.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.149