Kreative retter med korn og spirer

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
17. september 2019

18. september 2019
Kreative retter med korn og spirer Skolefagkode: 47731
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, faglærte som ufaglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lign.

Formål:
Deltageren kan tilberede kreative og velsmagende madretter med korn og spirer. Deltageren kan klargøre og tilberede korn og spirer, så næringsstofferne bedst muligt bevares. Deltageren kan fremstille basale retter af korn og spirer i kombination med slagtekød, fjerkræ, fisk, grønsager, frugter, samt mejeri- og kolonialvarer.

Indhold:
Deltageren kan i en given årstid anvende et varieret udvalg af korn og spirer til fremstilling af kreative og velsmagende forretter, hovedretter og desserter ud fra kendskab til sensorik. Deltageren kan klargøre og tilberede korn og spirer, så næringsstofferne bedst muligt bevares. Deltageren kan endvidere fremstille basale og velsmagende retter af korn og spirer i kombination med slagtekød, fjerkræ, fisk, grønsager og frugter samt mejeri- og kolonialvarer.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.132