23948sdkhjf

Kursus om BRC Food Issue 8

I alt DKK 5.700 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
19. november 2018

19. november 2018

Formålet med dette kursus er, at give dig et godt overblik over de nye krav i BRC Food Issue 8, så du efter kurset forstår kravene, og er klar til at implementere den nye standard i din virksomhed.

Udbytte:
Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:

  • Baggrunden for BRC standarderne
  • Væsentlige ændringer i BRC Food fra Issue 7 til Issue 8
  • Hvad du skal overveje, når du opgraderer dit ledelsessystem med henblik på at opfylde kravene i den nye BRC Food Issue 8. 
  • Tillægsmoduler til BRC Food – Indhold og relevans 
    • FSMA, Meat Supply Chain Assurance, AOECS Gluten Free Foods, traded goods, food safety Culture
  • Værktøjer til håndtering af nye krav til fødevaresikkerheden
  • Organisering af overgangen til den nye standard


Kurset er for:

  • Ansvarlige for fødevaresikkerhed, kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt ledelsessystem for fødevaresikkerhed eller forbereder sig på at opgradere det eksisterende ledelsessystem til den nye standard
  • Undervisere og konsulenter, der har brug for grundlæggende kendskab til ændringerne i den reviderede BRC Food Issue 8 standard
  • Der forventes en aktiv deltagelse fra alle deltagere
  • Medbring gerne en kopi af standarden

Hvorfor dette kursus:

  • Kurset giver en god forståelse for de nye kravs indvirkning på dit ledelsessystem
  • Kurset giver dig et godt grundlag for at implementere de nye krav og blive opgraderet til den nye version af standarden
  • Du får mulighed for dialog med andre, der står over for lignende udfordringer

Undervisningsadresse

Fredericia

Send til en kollega

0.532