23948sdkhjf

Energiopbyggende konferenceforplejning

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
4. november 2019

5. november 2019
Energiopbyggende konferenceforplejning Skolefagkode: 42404
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Kurset henvender sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte), som er beskæftiget med madfremstilling på hoteller, konferencecentre og i øvrige virksomheder, som leverer forplejning til møder og konferencer.

Formål:
Deltageren kan forstå virksomhedens konferencekoncept og planlægge en forplejning, der understøtter konferencedeltagernes aktiviteter. På basis af viden om ernæring og sundhed kan deltageren tilrettelægge og fremstille indbydende og visuelt appetitvækkende hoved- og pausemåltider, som medvirker til at opretholde konferencedeltagernes energibalance.

Indhold:
Deltageren kan forstå virksomhedens konferencekoncept og planlægge en forplejning, der understøtter konferencedeltagernes ophold og aktiviteter. På basis af viden om ernæring og sundhed, herunder de officielle anbefalede kostråd, kan deltageren tilrettelægge og fremstille hoved- og pausemåltider, som medvirker til at opretholde konferencedeltagernes energibalance under hele konferencen. Deltageren kan fremstille og anrette en energigivende konferenceforplejning, som fremstår indbydende og visuelt appetitvækkende.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.219