23948sdkhjf

Ledelse af implementering

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
22. august 2019

25. oktober 2019
Dit udbytte

Du bliver skarp i at styrke ledelsens forankringskompetencer. Både i forhold til det analytiske aspekt, men også mere strategisk.

Du får tilmed kompetencer til at lede implementeringsforløb i din egen organisation, og dermed bidrage til en positiv udvikling. Du bliver også i stand til at:

  • Iagttage, vurdere og omsætte de konkrete strategiske krav og forventninger, der befinder sig i din egen organisation.
  • Analysere og vurdere din organisations specifikke implementeringsgenstande
  • Planlægge, gennemføre og evaluere processer vedrørende implementering på baggrund af analyser
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Du får viden og indsigt i relevante værktøjer og teorier inden for feltet:

  • Teorier om implementering og forankring
  • Betydning af organisationens møde med eksternt pres
  • Indsigt i forskellige fremgangsmåder i forhold til planlægning af implementeringsprocesser.
Læs hele beskrivelsen

Modulet er for dig, der har erfaring inden for ledelse, og gerne vil dygtiggøre dig endnu mere, når det kommer til processer og planlægning.

Undervisningen inddrager aktivt nye læringsformer og sigter mod at udvikle, inspirere og udfordre dig som leder. Det sker bl.a. gennem en dynamisk vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, dialog og refleksion.

Det er forventet, at du bidrager aktivt i undervisningen ved at inddrage problemstillinger, fortællinger og eksempler fra din ledelsespraksis. Desuden skal du arbejde med at forankre læring og refleksion i din ledelseskontekst.

Undervisningen vil i høj grad være praksisrelateret, hvilket giver dig reel mulighed for at opnå nye perspektiver på lederskab. Samtidig giver det dig konkrete handlemuligheder i forhold til forandringsledelse i din virksomhed eller organisation For at blive optaget på Diplomuddannelsen i Ledelse skal du have:
  • En relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant videregående voksenuddannelse (VVU)
  • Mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.325