23948sdkhjf

Ledelse i relationel kompleksitet

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
21. august 2019

25. oktober 2019
Dit udbytte

Når du har gennemført modulet, har du udviklet solide selv- og medlederkompetencer til at begå dig i komplekse relationer til såvel kolleger som eksterne aktører. 

Du bliver bedre til at:

  • Forstå personlighedsudvikling, identitetsskabelse og relationelle kompetencer
  • Forstå ledelse i hyperkomplekse organisationer
  • Udvikle handleplaner på baggrund af relevant teori og metode
  • Udøve reflekteret og hensigtsmæssig selv- og medledelse
  • Begå dig i komplekse relationer – både internt og eksternt
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Modulet er baseret på viden og tendenser inden for feltet og inddrager løbende den nyeste viden. Det betyder, at du vil komme til at arbejde med opdateret viden som fundament for at implementere nye perspektiver i dit lederskab. Du styrker dine kompetencer og praksis ved at arbejde både teoretisk og praksisorienteret.

Du arbejder med:

  • Teorier og metoder inden for personlighedsudvikling og relationelle kompetencer
  • Systemisk og kommunikativ ledelse
  • Mentaliseringsbaseret ledelse og mindfulness
Læs hele beskrivelsen

Diplomuddannelsen i Ledelse er for dig, der ønsker at udbygge dine kompetencer til at varetage ledelsesopgaver i såvel offentligt som privat regi.

Undervisningen inddrager aktivt nye læringsformer og sigter mod at udvikle, inspirere og udfordre dig som leder. Det sker bl.a. gennem en dynamisk vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, dialog og refleksion.

Det er forventet, at du bidrager aktivt i undervisningen ved at inddrage problemstillinger, fortællinger og eksempler fra din ledelsespraksis. Desuden skal du arbejde med at forankre læring og refleksion i din ledelseskontekst.

Undervisningen vil i høj grad være praksisrelateret, hvilket giver dig reel mulighed for at opnå nye perspektiver på lederskab. Samtidig giver det dig konkrete handlemuligheder i forhold til dine professionelle relationer som leder.

  • En relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant videregående voksenuddannelse (VVU)
  • Mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg

Send til en kollega

0.27