23948sdkhjf

Basiskursus - HACCP

I alt DKK 5.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
25. september 2019

25. september 2019

Indhold:
Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde. På kurset  får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
  • Branchekoder

Målgruppe:
Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:
Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:

  • Gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
    forstå terminologien i standarden 
  • Gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer

Send til en kollega

0.114