Udløbet
Dette kursus er allerede begyndt.
Sikre fødevarekontaktmaterialer
Bliv bedre til at vurdere og udarbejde overensstemmelseserklæringer På kurset lærer du at udforme en overensstemmelseserklæring og at vurdere, om erklæringen er...
I alt 4.700 DKKFSMA / PCQI training
Målgruppe Medarbejdere hos fødevareproducerende virksomheder, specielt de der leverer til USA. Kursets sprog Kursusmaterialet er på engelsk, men der tales dansk...
I alt 15.900 DKKBRC Issue 6 Packaging Opgraderingsseminar
Målsætning Deltagerne på dette opgraderingsseminar vil få en grundig introduktion til den nye version 6 af BRC Packaging, hvor der især lægges vægt på ændringer...
I alt 4.500 DKKISO 22000:2018 Opgraderingsseminar
Målsætning I 2018 kom en ny version af ISO 22000 standarden, udgivet den 21. juni 2018. Med dette opgraderingsseminar, kan du få en fornemmelse af, hvad det kan...
I alt 4.500 DKKISO 22000 Inspirationsseminar
Målsætning Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have et grundlæggende kendskab til indholdet i den nye globale ISO 22000-standard. Desuden vil deltagere...
I alt 4.500 DKKIntern Auditor Fødevaresikkerhed
Målsætning Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden og vil således kunne p...
I alt 11.200 DKKOpbygning af HACCP-Systemer
Målsætning Formålet med kurset er at give en grundig indføring til HACCP-principperne samt gøre kursisterne bekendt med forskellige værktøjer, som kan anvendes ...
I alt 11.200 DKKLead Auditor Fødevaresikkerhed
Målsætning Efter succesfuld gennemførelse af kurset vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af fødevaresikkerh...
I alt 24.500 DKKFood Processing for the future
En helt ny fødevarekonference ser dagens i januar og skaber et innovationsmødested samt bygger bro mellem fødevareleverandører og -producenter. Navnet er "Food ...
I alt 995 DKKEmulsioner i fødevarer – produkt- og procesudvikling
Arbejder du med produktudvikling med fedtstoffer og vand, forbedring af holdbarhed og godkendelse af produktkvalitet, så er dette kurset for dig. Lær om emulger...
I alt 5.400 DKKKend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi
Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt. Arbejder du som kvalitetsansvarlig i en fødevare...
I alt 4.900 DKKKrystallisering af fedtstoffer – grundlæggende
Lær at kontrollere krystallisering af fedtstoffer og identificere polymorfe-krystaller. Et lettilgængeligt kursus i krystallisering af fedtstoffer. Krystalliser...
I alt 5.400 DKK