23948sdkhjf

Boringer på land - prøvetagning ved jordforurening

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
25. februar 2019

1. marts 2019
Dit udbytte

Deltagerne kan vælge og i praksis anvende den optimale bore- og prøvetagningsteknik i relation til de geologiske forhold og forureningens karakter, således at prøvetagningen giver et præcist billede af forureningens udstrækning. Endvidere kan deltagerne vælge og anvende relevante arbejdsmiljø- og miljømæssige forholdsregler, der passer til den givne forureningstype, således at forureningen ikke spredes yderligere ved borearbejdet. Endelig kan deltagerne håndtere den opgravede jord efter forskrifterne og indgå i en eventuel efterfølgende in-situ oprensning på kvalificeret måde.

Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Fagkode: 40492
Varighed: 5 dage

PRIS: For deltagere som har en eller anden videregående uddannelse er deltagerbetalingen kr. 4.906,. Ellers er deltagerbetalingen kr. 620,-.

Læs hele beskrivelsen

Personer, der har eller søger beskæftigelse, der er omfattet af bekendtgørelse om udførelse og sløjfninger af boringer og brønde på land.

Uddannelsens afsluttes med en prøve, der skal bestås, hvis certifikat skal opnås. Uddannelsen indgår som den 2. af de i alt 5 uddannelser, som kan lede til h.h.v. A- eller B-bevis.

Undervisningsadresse

VIA, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens

Send til en kollega

0.225