23948sdkhjf

Projektledelse au med prince 2

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
30. september 2019

15. november 2019
Dit udbytte

Når du har gennemført modulet, besidder du en faglig værktøjskasse, der gør dig i stand til at planlægge, organisere, lede og kvalitetssikre et projekt fra idé til levering.

Du bliver i stand til at:

  • Analysere et projekts baggrund og forudsætning for succes
  • Vurdere ressourceforbrug og allokering på baggrund af mål
  • Sikre rapportering og opfølgning for at højne kvalitet og effektivitet
  • Skabe ejerskab og teamsamarbejde i projektet
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Modulet giver dig bred viden om projektledelsesfagets praksis og centrale metoder.

Du får en række effektive redskaber til at planlægge og lede projekter i praksis: Hvordan får du sat det rigtige hold med de rette ressourcer. Hvordan holder du budgettet og følger planen. Og ikke mindst: hvordan når du i mål til tiden!

Du arbejder med:

  • Projektlederens kommunikations-, proces- og ledelsesopgaver
  • Projektværktøjer
  •  Projektetableringen og mandat samt evaluering

På modulet indgår en PRINCE2®-certificering.

PRINCE2 Foundation er en procesbaseret og kvalitetssikret tilgang til projektstyring. Med metoden kan du minimere risikoen for at lave fejl og øge sandsynligheden for succes, når du leder projekter.

Når du vælger et modul med en PRINCE2 certificering, har du både et godt fundament for at lede projekter og en udbredt og anerkendt projektstyringsmetode, som du kan bruge til at samarbejde med kunder og leverandører, der også anvender metoden. Det stiller dig stærkere som projektleder, og det sikrer en fælles model for projektarbejdet.

Certificeringen afsluttes med en eksamen i form af en multiple choice test. Når du består, får du et certificeringsbevis.

Læs hele beskrivelsen

Modulet er for dig, der gerne vil udvikle dine kompetencer inden for ledelse og styring af projekter. Du er projektleder – eller skal til at være det. Du er medlem af en styregruppe eller projektdeltager med ambition om at agere professionelt i rollen.

Undervisningen er baseret på aktiv deltagelse fra deltagerne. Der er fokus på, at deltagerne arbejder praktisk med værktøjerne og tager udgangspunkt i konkrete cases og projekter. 

På undervisningsdagene veksles der mellem teori, diskussioner og øvelser. Derudover vil der være selvstudium, forskellige hjemmeopgaver samt deltagelse i en studiegruppe.

  • En relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelse for voksne (GVU) eller en gymnasial uddannelse.
  • Mindst 2 års erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse. Hvis du har en relevant erhvervsuddannelse, medregnes relevant erhvervserfaring opnået samtidig med denne.

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens

Send til en kollega

0.277