23948sdkhjf

Projektledelse au med scrum

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
25. november 2019

17. januar 2020
Dit udbytte

Når du har gennemført modulet, besidder du en faglig værktøjskasse, der gør dig i stand til at planlægge, organisere, lede og kvalitetssikre et projekt fra idé til levering.

Du bliver i stand til at:

  • Analysere et projekts baggrund og forudsætning for succes
  • Vurdere ressourceforbrug og allokering på baggrund af mål
  • Sikre rapportering og opfølgning for at højne kvalitet og effektivitet
  • Skabe ejerskab og teamsamarbejde i projektet
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Modulet giver dig bred viden om projektledelsesfagets praksis og centrale metoder.

Du får en række effektive redskaber til at planlægge og lede projekter i praksis: Hvordan får du sat det rigtige hold med de rette ressourcer. Hvordan holder du budgettet og følger planen. Og ikke mindst: hvordan når du i mål til tiden!

Du arbejder med:

  • Projektlederens kommunikations-, proces- og ledelsesopgaver
  • Projektværktøjer
  • Projektetableringen og mandat samt evaluering

På modulet indgår en SCRUM certificering.

Agile processer er simple at forstå, men kan være svære at implementere. På moduler med SCRUM certificering opnår du indgående kendskab og viden om Scrum, og hvordan agile processer kan introduceres i en organisation og tilpasses til et specifikt projekt. Modulet vil give dig værktøjer og kompetencer til at kunne indgå aktivt i et Scrum team og endda at kunne være med til at forme og optimere det.

Agile processer bliver i stigende grad anvendt til projektarbejde på tværs af brancher. Derfor er det en vigtig metode at beherske hvis man vil kunne indgå i forskellige typer af samarbejde

Læs hele beskrivelsen

Modulet er for dig, der gerne vil udvikle dine kompetencer inden for ledelse og styring af projekter. Du er projektleder – eller skal til at være det. Du er medlem af en styregruppe eller projektdeltager med ambition om at agere professionelt i rollen.

Undervisningen er baseret på aktiv deltagelse fra deltagerne. Der er fokus på, at deltagerne arbejder praktisk med værktøjerne og tager udgangspunkt i konkrete cases og projekter. 

  • En relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelse for voksne (GVU) eller en gymnasial uddannelse.
  • Mindst 2 års erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.095