23948sdkhjf

Biofilm og termoresistente kim i mejeribranchen (FØD13)

I alt DKK 5.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejen Kommune
Periode(r)
22. oktober 2020

22. oktober 2020

Dannelsen af biofilm i mejeribruget kan give kvalitetsudfordringer, hvor det specielt er de termoresistente kim, der driller. Kurset giver indblik i biofilm, rengøringsproceduren, rengøringsvalidering og hygiejnisk design og er målrettet mejeriindustrien.

Dannelsen af biofilm i mejeribruget kan give kvalitetsudfordringer, hvor det specielt er de termoresistente kim, der driller. 

Få en forståelse af biofilmens opbygning, betydning, årsager til biofilmdannelse og sundhedsmæssige risici, i lukket og åbent procesudstyr. Der ud over fås en forståelse for hvilken betydning gruppen af termoresistente kim har på produktionen og kvaliteten af mejeriprodukter.

Kursusudbytte
Mejeribranchen er under stadigt pres for at optimere sine produktionsprocesser, hvilket blandt andet indebærer, at rengørings- og vedligeholdelsesprogrammer trimmes for at opnå maksimal effektivitet og driftstid.Dette kan give uforudsete hygiejneproblemer, der kan være svære at blotlægge årsagen til. Dette kursus sigter på at bibringe deltagerne en grundlæggende viden om biofilm og termoresistente kims rolle, samt en viden om, hvordan man undgår og afhjælper problemer.

Deltagerne vil således opnå en viden, der gør at de kan bidrage til, at virksomheden opnår den bedst mulige fødevaresikkerhed med de lavest mulige omkostninger og hvordan, man undgår de værste faldgruber.

Indhold
Hvad er biofilm?
Styring af biofilmdannelse i procesudstyr
Termoresistente kim
Styring af termoresistente kim i procesudstyr

Kurset er opbygget med henblik på optimal deltageraktivering.
Kontaktinformation
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark

Annette Koch Petersen
Telefon: +45 43 25 00 00
Fax: +45 43 25 00 10


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.315