23948sdkhjf

Optimer samarbejdet med dine handelsagenter

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
20. november 2019

20. november 2019

Få en præsentation af Dansk Erhvervs nye agentkontrakt, og få gode råd til, hvordan du kan optimere din virksomhedens kontrakt.  

Webinaret vil give dig en indføring i europæisk agentret og give dig inspiration til, hvordan du via kontrakter kan optimere virksomhedens samarbejde med handelsagenter.

Når der skal laves en kontrakt med en handelsagent, skal du forinden have gennemtænkt en række forhold og sikre en drift- og fremtidssikker kontrakt. Med den rette kontrakt, får din virksomhed bedre mulighed for at opnå et godt samarbejde med handelsagenten, hvorimod en kontrakt der indeholder faldgruber kan ende med at koste tid, penge og besværligheder. 

På webinaret vil du også få viden om emner som lovvalg og værneting samt opsigelse af samarbejder, inkl. beregning af kompensation. 

Der er mulighed for at stille spørgsmål til underviserne via webinarets chatfunktion. Som deltager får du  tilsendt et link til webinaret et par dage inden afholdelse.

Målgruppe
Webinaret er målrettet agenturgivere uden juridisk baggrund og medarbejdere, som beskæftiger sig med salg via samarbejde med en handelsagent i udlandet.

Undervisningsadresse

Hos dig selv (webinar)Kontaktinformation
Dansk Erhverv
Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Danmark

Jeanette Gernsøe
Telefon: +45 3374 6425
Fax: +45 33746080


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.357