23948sdkhjf

Revit - BIM og Revit forståelse

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Arbejdet med Revit kræver en introduktion til udtrykket BIM - Building Information Modeling - på dansk - Bygnings Informations Modellering. BIM er som arbejdsmetode ny i forhold til traditionelt CAD-arbejde. Metoden tilgodeser i langt højere grad kravene i Det Digitale Byggeri.

Kurset informerer om vigtigheden af opsamling af data på bygningselementer og om den videre udnyttelse heraf. Ligeledes bliver der givet et indblik i, hvordan disse data og Revit-modellen indgår i samarbejde med de aktører, der er en del af et byggeprojekt fra planlægning til drift. Herunder vil der også blive givet indblik i vigtigheden af gode aftaler mellem parterne i byggesagen i form af IKT aftalen, som omhandler Informations og Kommunikations Teknologi.

Da arbejdsmetoden i Revit er ny i forhold til traditionel CAD, introduceres der til principperne om en helhedsmodel og måden hvorpå den vises. Kursisten gøres fortrolig med brugerfladen og funktionernes opbygning. Der gives indblik i elementtyperne der anvendes i programmet og tankegangen bag den parametrisk opbyggede database.

 

Målsætning

At introducere kursisten til anvendelsen af Bygnings Informations Modellering samt Informations og Kommunikations teknologi. Herudover at få en forståelse af hvad Revit er og kan bruges til ved byggeprojektering. Samt at gøre kursisten fortrolig med Revit’s brugerflade og navigation.

 

Forudsætninger

Kurset forudsætter ingen forkundskaber i Revit, men det er vigtigt at have en forståelse for byggeri og planlægning, herunder at have en forståelse for værdierne omkring objektorienteret bygningsmodellering i 3D

 

Sprog

Undervisningen foregår på dansk og kursusmaterialet er ligeledes på dansk.

 

Varighed

1 dag.


Hovedpunkter

På kurset vil der bl.a. blive undervist i:

  • Introduktion til BIM
  • BIMs påvirkning af arbejdsflow
  • Oftest stillede krav til IKT aftaler
  • Element egenskaber
  • Hvad er families (blokke)
  • Brugerfladekendskab
  • Navigering
  • Printe

 

Videre forløb

Kontakt en af vore kursuskonsulenter for yderligere rådgivning.

Se oversigten af vores øvrige kurser for arkitekter HER

Undervisningsadresse

NTI A/S - Værløse, Vejle, Århus

Send til en kollega

0.191