23948sdkhjf

Solibri Office (tidl. Solibri Model Checker)

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Basis

 

Dette kursus er et basiskursus i Solibri Office. Kurset giver de grundlæggende forud­sætninger for at arbejde med en 3D-informationsmodel i ifc-formatet i Solibri Office.

Gennem import af en eller flere ifc-filer skaber du din 3D-informationsmodel. I Solibri Office er det muligt at analysere modellen gennem opsætning af visualiseringen, navigering, håndtering af objekter, indsætte målsætning, indlægge snit og finde informationer på objekterne. I en mere avanceret analyseform kan modellen kontrolleres for fejl gennem brug af foruddefinerede regelsæt. Resultaterne fra analysen tolkes, og indsatsområderne isoleres blandt andet ved dannelse af slideshows. Informationer – som f.eks. mængder – kan udtrækkes. Disse organiseres, visualiseres og rapporteres gennem udtræk af rapport.

 

Målsætning

Efter kurset kan du håndtere en ifc-model i Solibri Office, navigere i modellen, danne snit, danne Selection Sets. Du opnår kendskab til regler, og kan bruge foruddefinerede regelsæt til kontrol af BIM-modellen. Du kan udtrække infor­mationer og mængder på baggrund af eksis­terende templates. På baggrund af kontroller og mængdeudtræk kan dannes rapport i Excel-format.

 

Forudsætninger

Kendskab til Microsoft Windows på bruger­niveau og erfaring fra CAD-verdenen. Da IFC-formatet og BIM er centrale begreber i dette kursus, er et kendskab til disse områder en fordel.

 

Sprog

Undervisningen foregår på dansk. Ligesom kursusmaterialet er på dansk.

 

Varighed

1 dag.

 

Hovedpunkter

  • På kurset vil der bl.a. blive undervist i:
  • De forskellige Solibri-produkter
  • Import af IFC-model og kombinering af flere
  • Regelsæt
  • Kontrol af modellen, herunder analyse af resultat, generering af slideshow og udtræk af rapport
  • Udtræk af mængder med rapporter

 

Videre forløb

  • Solibri Office Avanceret
  • Opdaterings- og firmakurser i Solibri Office. Kontakt NTI, og hør nærmere

 

Send til en kollega

0.178