23948sdkhjf

Omlægning til økologisk madproduktion

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
29. maj 2020

2. juni 2020
Omlægning til økologisk madproduktion Skolefagkode: 48776
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Ledere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Formål:
Du kan medvirke ved udarbejdelse og indførelse af strategi og nye arbejdsgange for økologisk madproduktion samt motivere kolleger til denne forandringsproces. Ved omlægningen kan du medvirke til at udnytte køkkenets nuværende produktionsudstyr og indretning.

Indhold:
Du kan medvirke ved udarbejdelse og indførelse af strategi og nye arbejdsgange for økologisk madproduktion.Du kan medvirke ved forandringsprocessen og motivere kolleger til samarbejde om omlægning til økologisk madproduktion.Du kan under omlægningsprocessen medvirke til at udnytte køkkenets nuværende produktionsudstyr og indretning.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.201