23948sdkhjf

Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
3. juni 2020

8. juni 2020
Strategi for indførelse af økologi i madproduktion Skolefagkode: 48777
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Ledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Formål:
Du kan med baggrund i ledelseserfaringer udarbejde en plan for indførelse af økologi i en madproduktion samt planlægge og lede denne forandringsproces. På baggrund af indførelsen af økologi kan du endvidere udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne.

Indhold:
- Du kan udarbejde en plan for indførelse af økologi i en madproduktion. - Du kan planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af økologi.- Du kan udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af økologisk køkkendrift.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.087