23948sdkhjf

Grill - åben ild i restauranten

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
11. juni 2020

12. juni 2020
Grill - åben ild i restauranten Skolefagkode: 48434
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling og tilberedning af mad på åben grill i restaurant blandt gæster.

Formål:
Kurset giver kompetencer til at udvikle retter, der kan tilberedes på åben grill blandt gæster i restauranten, og lave velegnet marinering. Deltageren vil kunne anvende den bedst egnede tilberedningsmetode og -teknik i forhold til grilltype og brændselsform og samtidig opretholde god fødevarehygiejne og sikkerhed. Kurset giver redskaber til at gå i dialog med gæsten og sammen skabe en positiv helhedsoplevelse

Indhold:
Deltageren kan udvikle retter, der kan tilberedes på åben grill blandt gæster i restauranten. Deltageren kan anvende den bedste tilberedningsteknik og -metode i forhold til den valgte grill og brændselsform. Deltageren kan opretholde god fødevarehygiejne og sikkerhed under tilberedningen på åben grill blandt restaurantens gæster. Deltageren kan anvende viden om marinader, rubs og aromaer til at lave velegnet marinering med fokus på marinadens sensoriske egenskaber. Deltageren kan gå i dialog med gæsten om den tilberedte mad på grill og skabe en positiv helhedsoplevelse sammen med gæsten.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.211