Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4
Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Formål:
Du kan komponere, tilberede og anrette tapas med inspiration fra det danske køkken og den spanske tapas tradition. Du kan anvende sensoriske redskaber til at forfine måltidsoplevelsen.
Indhold:
Du kan: - Komponere tapasretter der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas.- Planlægge, tilberede og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger- Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.