23948sdkhjf

Nye teknologier - nye muligheder for mælken

I alt DKK 2.195 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
5. december 2019

5. december 2019

Mejeriteknisk Selskab sætter fokus på ”nye teknologier – nye muligheder for mælken” på dette seminar. Oplægsholderne vil belyse nogle af de nye teknologier der findes, som er relevante for mejerindustrien. Derudover vil præsentationerne have fokus på hvorfor de nye teknologier giver nye muligheder for mælken, er det fordi de er mere bæredygtige, mere effektive, billigere eller mere skånsomme i forhold til mejeriprodukternes naturlige og friske smagsprofil, deres ernæringsværdi eller deres funktionelle egenskaber?

 

Kom og hør om:

  • Mere skånsomme processer har potentiale til at overtage traditionelle processer og hvilke udfordringer er der forbundet med dem i forhold til holdbarhed og kvalitet? Giver skånsomme processer bedre fødevarer og kan de stå alene eller skal de kombineres med de traditionelle teknologier?
  • Traditionel homogenisering kan gøres mere effektiv samtidig med at omkostningerne reduceres?
  • Der findes teknologiske løsninger til at forlænge holdbarheden af skummetmælks koncentrat som et alternativ til mælkepulver?
  • Laktosefrie produkter er blevet et stort og voksende segment – hvilke processer ligger der bag og hvordan styrer man sødmen i produkterne?
  • Der findes et alternativ til den lovpligtige pasteurisering af mælk?
  • Der er et potentiale for kavitationsteknologien i mejeriindustrien?

 

Undervisningsadresse

Hotel Legoland
Aastvej 10
7190 Billund

Send til en kollega

0.148