23948sdkhjf

Cirkulær økonomi som forretningsmodel

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Horsens Kommune
Periode(r)
9. januar 2020

9. januar 2020

Bæredygtighed er ved et vendepunkt, idet regeringer og virksomheder søger nye måder at bekæmpe klimaforandringer samt graden af plastaffald i fødevareindustrien og verdenshavene. I mange år har virksomheder fokuseret på at reducere deres miljøpåvirkning; i dag er de på udkig efter at imødekomme fremtidige myndighedskrav og kundeforventninger.

Virksomheder re-tænker deres bæredygtighedsstrategier og skifter til en cirkulær økonomimodel. Denne vedvarende energidrevne model for produktion og forbrug kræver, at virksomheder bevæger sig fra lineære forretningsmodeller til et lukket kredsløbssystem for ressourcer og produkter.

Derfor kan du glæde dig til Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020, hvor Mark Fraser, Innovation & Sustainability Business Development Manager, og Michael Poulsen, Lead Auditor, vil præsentere og disuktere, hvordan Bureau Veritas kan hjælpe din virksomhed mod en cirkulær økonomimodel gennem Circular+ Framework, ved at bruge ISO 14001 miljøstandarden og ISO 50001 energistandarden til at være mere effektive i eksisterende funktioner og bruge ISO 20400 til bæredygtigt indkøb.

Så sæt kryds i kalenderen den 9. januar og bliv klogere på, hvad cirkulær økonomi er, og hvordan du kan bruge standarder, audits og certificering til at skifte til en cirkukær økonomi forretningsmodel.

Læs mere...

Præsentationen vil være på engelsk.

 

Har din virksomhed vedtaget en cirkulær økonomimodel ... eller har den planer om det?

Så håber vi, at du vil deltage i vores globale undersøgelse af cirkulær økonomi og dele dit syn på muligheder og udfordringer ved at ændre den måde, din virksomhed gør forretninger på.

Det tager kun 5 minutter af din tid og alle deltagere får indsigt i undersøgelsens resultater.

Deltag i undersøgelsen her...

Undervisningsadresse

FÆNGSLET
Fussingsvej 8
8700 HorsensKontaktinformation
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark

Telefon: +45 77311000


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.343