23948sdkhjf

Markedsudvikling og internationalt salg

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
12. september 2020

12. september 2020

 

Sæt strøm til virksomhedens internationale aktiviteter

Markedsudvikling og internationalt salg giver dig og dine kolleger et 360 graders syn på jeres virksomheds potentiale for international vækst eller muligheden for jeres første salg på det globale marked. 

Jeres virksomhed har på nuværende tidspunkt formentligt allerede gang i internationale aktiviteter eller I har planer om at begynde rejsen. Uanset hvor langt I er, kan dette kursus gøre jer endnu mere skarpe på, hvordan I systematisk arbejder med virksomhedens internationale aktiviteter.

Gennem et kursusforløb kan I blandt andet få viden om markedsudvælgelse og identificering af kundesegmenter, som er vigtige parametre, når I skal afsætte virksomhedens produkter eller services på internationale markeder. 

I vil blive undervist af nogle af Danmarks fremmeste forskere på området for virksomheders internationalisering. Underviserne vil være jeres stærke sparringspartnere og understøtte jeres arbejde med at udvikle virksomhedens internationaliseringsplan. Målet er, at jeres indsats hurtigt skal øge bundlinjen.  

Læs om underviserne

 Send til en kollega

0.172