23948sdkhjf

Safexpert™ for brugere

I alt DKK 3.995 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
2. marts 2021

3. marts 2021

Kurset er populært fordi det har en meget praktisk vinkel. Man lærer at lave strukturerede CE-Mærkninger - som kan genbruges. Desuden får man indsigt i effektiver måder at gennemføre en risikovurdering på.

Mål
Du lærer at gennemføre en CE-Mærkning i værktøjet. Den indbyggede CE-Guide anvendes som fremgangs-måde. Herunder de tidsbesparende og hjælpende funktioner, som understøtter en effektiv proces.

Målgruppe
Kurset henvender sig til både maskinkonstruktører og produktionsvirksomheder, da maskinen på kurset håndteres fra begge vinkler – både som maskinbygger, hvor risikovurdering og CE-Mærkning gennemføres – og som produktionsselskab, hvor maskinen modtages og sammensættes med andre i en produktionslinje.
Det vil sige automationsfolk, produktionsvirksomheder, leverandører af maskiner, robotløsninger og produktionslinjer, CE-Mærkningskonsulenter, m.m.

Fremgangsmåde
Den første kursusdag arbejdes der med risikovurdering af en maskine, hvor Sistema samt andre interfaces kort berøres. Den anden dag arbejdes der med en (mindre) produktionslinje, hvor der lægges vægt på sammenbygninger i form af interfaces mellem maskiner, robotter, rullebånd, m.m.

Maskinen fra første dag indgår som leveret maskine i produktionslinjen. Dermed gennemgås genbrug, rapportgenerering, anvendelse af skabeloner fra de tekniske biblioteker, projektoverblik, moduler, m.m.
Der veksles i høj grad mellem teori og praksis.

Den indbyggede CE-Guide i værktøjet anvendes som udgangspunkt til at udarbejde en CE-Mærkning. Der lægges mest vægt på risikovurderingen, herunder anvendelse af standarder inklusive krydsreferencer. Der gås frem efter standarden: EN ISO 12100. Dertil 3-trins metoden til risikonedsættelse.

Forudsætninger
Grundlæggende kendskab til CE-Mærkning er et krav. Kendskab til anvendelse af standarder, en stor fordel.

Materiale
Originalt kursusmateriale fra IBF i Østrig (på engelsk) anvendes. Kurset afholdes på dansk. Der stilles undervisnings computer til rådighed med nyeste Safexpert™ version installeret. Værktøjet kører valgfrit Engelsk/Tysk/Fransk. Input formuleres på dansk.

Inklusiv i prisen
Prisen inkluderer lån af kursus PC med nyeste version af Safexpert™ samt forplejning i løbet af kursusdagen i form af morgenbrød, frokost, kaffe/te/vand, eftermiddagskage, frugt, m.m.

Tilmelding
Send en kort mail til bowitek@bowitek.dk

Undervisningsadresse

Trinity Hotel og kongrescenter
Gl. Færgevej 30
7000 Fredericia

Send til en kollega

0.172