23948sdkhjf

Kontrol og fejlfinding på klimastyring

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Hvidovre Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

AMU-kursus til mekanikere, der arbejder med service og reparation. På kurset lærer du at kontrollere og fejlfinde forskellige typer af klimastyring.

Indhold
Deltageren kan vurdere opbygningen samt funktionen af forskellige typer af klimastyring. Deltageren kan endvidere foretage kontrol af klimastyringssensorer fx solindfalds-, luftkvalitet- og temperatursensorer og anvende diagnosetestere til kontrol og fejlsøgning.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med service og reparation af person- lastvogne og landbrugsmateriel.

Mål
På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt kontrol- og fejlfindingsforløb på klimastyring. Deltageren kan vurdere opbygningen samt funktionen af forskellige typer af klimastyring. Systemet kan være monteret med og uden A/C og tilskuds/parkeringsvarmer. Deltageren kan afprøve og fejlfinde på elektronisk styret varme-/cirkulationsspjæld og kabineblæsermotor. Deltageren kan endvidere foretage kontrol af klimastyringssensorer fx solindfalds-, luftkvalitet- og temperatursensorer og anvende diagnosetestere til kontrol og fejlsøgning.

Undervisningsadresse

TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre

Send til en kollega

0.141