23948sdkhjf

Inventor Simplificering - online

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Beskyt dine data + Simplificer dine modeller og spar tid

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med store assemblies og alle, der har behov for at anvende sine Inventor modeller i kommunikation med samarbejdspartnere, og/eller anvende modellerne i andre sammenhænge uden at aflevere konstruktionsdetaljer. F.eks. når konstruktionen indgår i et layout eller indgår som komponent i et Plant 3D setup. Dette kursus er et udpluk af ”Optimal håndtering af samlinger” kurset.

Målsætning

På kurset lærer du processer, du kan anvende til at simplificere dine modeller. Således er det muligt at udveksle data uden risiko for udlevering af IP (intellectual property). Ligeledes vil dine modeller kunne anvendes som simplificeret komponent i andre sammenhænge uden at ”sløve” systemet, da datamængden vil kunne reduceres væsentligt.

 

Forudsætninger

Erfaring svarende til gennemførelse af Inventor konstruktion.

Dette onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer

 

Sprog 

Dansk 

 

Varighed 

3 timer - online med instruktør

 

På dette online kursus bliver du bl.a. undervist i:

  • Representations
  • Level of Detail (LOD)
  • Shrinkwrap
  • Derive og Substitude

 

Videre forløb

Inventor Optimal håndtering af samlinger

Undervisningsadresse

online

Send til en kollega

0.218