23948sdkhjf

Robot Structural Analysis Basis - Online

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Dette kursus giver en introduktion til Robot Structural Analysis (RSA). Kurset henvender sig til nye brugere eller brugere som kun har begrænset erfaring med programmet. Der vil være fokus på brugergrænseflade, menuer, præferencer, modellering, håndtering af laster, fundamental analyse og fortolkning og dokumentation af resultater.

Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive udleveret kursusmateriale til støtte for undervisningen og til brug efter endt kursus.

Målsætning
Efter kurset vil deltagerne være i stand til selvstændigt at arbejde i Robot Structual Analysis og bruge det som et 3D-modelværktøj til strukturel analyse. Desuden vil deltagerne være klar over eksistensen af de mere avancerede analysemetoder som Robot Structual Analysis tilbyder, og hvordan Robot Structual Analysis kan bruges i en BIM-løsning ved at kommunikere til andre modellerings- og analyseværktøjer.

Forudsætninger 

Grundlæggende kendskab til projektering og byggeri. 

Dette onlinekursus foregår live. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer

Sprog
Undervisningen foregår på engelsk, ligesom kursusmaterialet også er på engelsk

Varighed
2 dage.

På kurset får du bl.a. undervisning i:

- Introduktion elementmetoden og RSA
- Funktionaliteter og begrænsninger
- Menuer, indstillinger og interface, Modeltyper og Analysetyper
- Grundlæggende modellering, bjælker, søjler, plader og vægge, Stål tværsnit
- Håndtering af laster, Introduktion til laster i Robot
- Resultater og dokumentation, 2D/3D visualisering af resultater, resultater i tabeller og dokumenter

Videre forløb

Beton- og ståldesign
Avanceret analyse

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.174