23948sdkhjf

Fremtidens Fødevareproduktion konference - AARHUS

I alt DKK 1.200 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
16. november 2022

16. november 2022

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i forandring. Vi zoomer ind på de nyeste teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion samt drøfter, hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.


Indhold
Om formiddagen er der inspirationsoplæg fra virksomheder og videns institutioner, der giver deres bud på en del af løsningen, og om eftermiddagen slår Teknologisk Institut dørene op og inviterer dig indenfor i vores faciliteter i Aarhus, hvor du kan:

  • Få en rundvisning i vores test- og demonstrationsfaciliteter (bla. 3D print i metal og plast, udviklings laboratorier og forbrugetest mm.).
  • Besøge Fødevaremessen, og få en snak med eksperterne bag de nye løsninger.
  • Få hurtigt indblik i de on-going udviklingsaktiviteter med TI-talks.
  • Udbygge dit netværk.

 

Fødevaremesse
Som noget nyt i år vil der om eftermidaggen være en Fødevaremesse, hvor virksomheder udefra kan booke en stand. Her kan virksomheder præsentere deres produkter og netværke med branchen.

Vejledende pris er 5000 DKK

Kontakt Stine Thit Jensen for booking af stand på sttj@teknologisk.dk

 

Pris og tilmelding 

Vi lægger vægt på netværk og derfor er konferencen baseret på fysisk fremmøde, så vil du sikre dig en billet kan du allerede nu benytte dig af vores early bird tilbud.

  • Early bird fra 01.06. 2022 750,-
  • Early bird fra 01.08. 2022 1200,-
  • Konferencepris fra 01.10.2022 1795,-
  • For studerende er det muligt at deltage online og følge formiddagens konferenceprogram gratis, dog skal man tilmelde sig.

 

Bemærkninger: Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.

 

Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden og Uddannelses- og Forskningstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Send til en kollega

0.188