Udløbet
Dette kursus er allerede begyndt.
Onlinekursus om Kosttilskud: regler, sikkerhed og effekt
På dette onlinekursus får du overblik over reglerne for at markedsføre kosttilskud, og du får styr på begreber som ernærings- og sundhedsanprisninger samt novel...
I alt 5.400 DKKKursus i almen fødevaresikkerhed
Som et supplement til vores øvrige konsulentydelser angående fødevarehygiejne kan vi også tilbyde dig og din virksomhed et tilpasset kursus i almen fødevaresikk...
Food Safety Culture, elementer og måling
Fødevaresikkerhedskultur er nu et krav i de GFSI-anerkendte standarder. På kurset bliver begrebet brudt ned i konkrete dele, der hver spiller en rolle for en vi...
I alt 5.600 DKKHoldbarhed af fødevarer
Arbejder du med holdbarhed for at reducere madspild og øge salget af jeres fødevareprodukter, så er dette kurset for dig. Det er producenten der skal angive var...
I alt 5.600 DKKMikrobiologi for kvalitetsfolk
På kurset karakteriseres mikroorganismer (bakterier, skimmel, vira og parasitter), der er relevante for sikkerheden i fødevareproduktion og i forhold til vurder...
I alt 5.600 DKKFødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring
Forebyggelse af svindel med fødevarer (food fraud) er et grundvilkår for mange virksomheder i dag. Anerkendte standarder som FSSC 22000, IFS og BRC kræver analy...
I alt 5.600 DKKIFS, BRC og FSSC Netværksgrupper
Netværksgrupper hos QMS-Consult QMS-Consult har oprettet netværksgrupper indenfor de kendte fødevaresikkerhedsstandarder BRC Food, BRC Packaging, IFS Food og FS...
I alt 4.450 DKKKursus i prædiktiv mikrobiologi
Lær at vurdere og dokumentere holdbarhed og fødevaresikkerhed. Få praktisk og teoretisk indsigt, og lær at bruge de gratis værktøjer DMRIpredict.dk og Combase P...
I alt 4.900 DKKHACCP - Refresher
Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der ...
I alt 5.600 DKKFortolkning IFS Food
Forstå principper og indhold i IFS Food standarden, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP system, der efterlever standarden Beskrivelse...
I alt 4.250 DKKIntern audit fødevare- og foderindustri efter ISO 22000, BRC, IFS og GMP+
Auditkurset gør dig i stand til at planlægge, gennemføre og rapportere interne audits i din egen virksomhed samt hos jeres leverandører. Du bliver i stand til a...
I alt 8.500 DKKFortolkning af FSSC 22000 ordning
ISO 22000 standarden og ISO/TS 22002-1 gennemgås og tolkes med hensyn til de krav, der stilles til HACCP systemet og PRP programmerne. Virksomhedscases diskuter...
I alt 8.500 DKK