23948sdkhjf

Webinar | Kort og godt om sygedagpenge

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
23. februar 2023

23. februar 2023

Få helt styr på sygedagpengeloven og hvordan du anvender den i praksis i din virksomhed. Tilmeld dig vores gratis webinar og få inspiration og mulighed for at stille spørgsmål direkte.

Virksomheder stiller løbende Cabi spørgsmål om, hvordan de bør forholde sig, når deres medarbejdere er sygemeldte. På 35 minutter sætter vi fokus på reglerne for sygedagpenge og stiller skarpt på sygedagpengeloven samt de muligheder, der er. Deltag i vores webinar den 23. februar 2023, klokken 8.20-8.55, hvis du vil vide mere.  

Webinaret er aktuelt for ledere, HR, TR og AMR i virksomheder, der ønsker at være opdaterede på viden og fakta om regler for sygedagpenge, og hvordan man som virksomhed skal forholde sig i forhold til sygedagpengelovgivningen.

Har du ikke tidligere deltaget i et af vores webinarer om sygedagpenge, er her en god mulighed for at få konkret og brugbar viden på området.

Meld dig til 35 digitale minutter og få viden om:

  • Reglerne for sygedagpenge
  • Hvor lang tid, der kan udbetales sygedagpenge
  • Hvilke muligheder, der er for forlængelse af sygedagpenge
  • Hvad I som virksomhed skal være særlig opmærksom på.

Anne Brændbyge, seniorkonsulent i Cabi, har mange års erfaring inden for sygedagpengeområdet og kan vejlede ud fra lovgivning og praksis.
Kontaktinformation
Cabi

Cabi
Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark

Marianne Lyngberg Nilsson
Telefon: +45 86128855


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.171