23948sdkhjf

Gør din IT sikker - Tænk som en hacker

I alt DKK 7.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
26. april 2023

26. april 2023

Vi har et mål om, at din data ikke falder i hænderne på de forkerte, eller at de mistes totalt. Vi vil derfor gerne tilbyde dig den uundværlige viden, der er med til at sikre din virksomhed imod IT-kriminalitet i form af vores nye cybersecurity kursus Gør din IT sikker - Tænk som en hacker den 26. april på ARoS i Aarhus.

"Vi kommer til at kigge på nogen af de lidt mere tekniske aspekter af cybersikkerhed. Vi tager udgangspunkt i at forstå forskellige typer af angribere, forskellige typer af hackere, hvad det er, man gerne vil opnå, og hvordan det er man typisk arbejder" fortæller Jens Myrup, Professor i cybersikkerhed på Aalborg Universet.

Du vil blive skarp på:

  • Netværkssikkerhed og sårbarhedsscanninger
  • Udviklingsprocessor/GIT
  • Autentifikation
  • Web-sikkerhed (bl.a. cookies, cross-site, scripting, JWT)
  • Sikkerhed i IOT/OT

I videoen kan du høre Jens Myrup fortælle mere om kursets indhold, og hvad du kan forvente at proppe ned i rygsækken efter din deltagelse.

Har du ikke arbejdet det store med scripting eller progammering, men ønsker en grundlæggende forståelse for cybertruslen og værktøjer hertil? Så anbefaler vi, at du deltager på vores kursus Forstå Cybertruslen anno 2023 den 25. april, der henvender sig til dig, der arbejder med digitalisering, IT-ledelse og IT-arkitektur m.m.

Undervisningsadresse

ARos i Århus

Send til en kollega

0.236