23948sdkhjf

Fortolkning af BRC Global Standard for Food Safety

I alt DKK 7.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Randers Kommune
Periode(r)
12. maj 2020

13. maj 2020
18. november 2020

19. november 2020

Kurset omfatter en gennemgang af BRC Food

Kurset giver dig en indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitets- og HACCP-system. Dette gøres ved en praktisk gennemgang og tolkning af standarden, hvori forskellige virksomheds-cases vil blive diskuteret.

Kurset lægger endvidere op til diskussion, således at deltagernes egne problematikker i forhold til standarden kan tages op på kurset.

Kurset henvender sig til fødevareindustrien. Målgruppen er de kvalitetsansvarlige, HACCP-teammedlemmer og auditorer, som arbejder med BRC standarden eller skal til at gå i gang med indføring af BRC. Kendskab til kvalitetsstyring og HACCP-principperne vil øge udbyttet af kurset.

Efter kurset vil du have et grundlæggende kendskab til indholdet i BRC Global Standard for Food Safety, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde, både vedrørerende opbygning, vedligehold og auditering op imod BRC.

Undervisningsadresse

QMS-Kursuscenter
Strømmen 32
8960 Randers

Send til en kollega

0.13