23948sdkhjf

Fortolkning af BRC Global Standard for Food Safety

I alt DKK 7.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Randers Kommune
Periode(r)
30. september 2019

1. oktober 2019

Kurset omfatter en gennemgang af BRC Food

Kurset giver dig en indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitets- og HACCP-system. Dette gøres ved en praktisk gennemgang og tolkning af standarden, hvori forskellige virksomheds-cases vil blive diskuteret.

Kurset lægger endvidere op til diskussion, således at deltagernes egne problematikker i forhold til standarden kan tages op på kurset.

Kurset henvender sig til fødevareindustrien. Målgruppen er de kvalitetsansvarlige, HACCP-teammedlemmer og auditorer, som arbejder med BRC standarden eller skal til at gå i gang med indføring af BRC. Kendskab til kvalitetsstyring og HACCP-principperne vil øge udbyttet af kurset.

Efter kurset vil du have et grundlæggende kendskab til indholdet i BRC Global Standard for Food Safety, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde, både vedrørerende opbygning, vedligehold og auditering op imod BRC.

Undervisningsadresse

QMS-Kursuscenter
Strømmen 32
8960 Randers

Send til en kollega

0.116