Kurset omfatter en gennemgang af BRC Food
Kurset giver dig en indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitets- og HACCP-system. Dette gøres ved en praktisk gennemgang og tolkning af standarden, hvori forskellige virksomheds-cases vil blive diskuteret.
Kurset lægger endvidere op til diskussion, således at deltagernes egne problematikker i forhold til standarden kan tages op på kurset.
Kurset henvender sig til fødevareindustrien. Målgruppen er de kvalitetsansvarlige, HACCP-teammedlemmer og auditorer, som arbejder med BRC standarden eller skal til at gå i gang med indføring af BRC. Kendskab til kvalitetsstyring og HACCP-principperne vil øge udbyttet af kurset.
Efter kurset vil du have et grundlæggende kendskab til indholdet i BRC Global Standard for Food Safety, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde, både vedrørerende opbygning, vedligehold og auditering op imod BRC.
Fortolkning af BRC Global Standard for Food Safety
I alt DKK 8.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark
>
Midtjylland
>
Århus Kommune
Periode(r)
23. maj 2023
|
![]() |
24. maj 2023
|
15. november 2023
|
![]() |
16. november 2023
|