23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Bliv klar til NIS2 med ISO/IEC 27001 - Diplomkursus

I alt DKK 14.500 ekskl. moms
Periode(r)
27. september 2023 28. september 2023
1. november 2023 2. november 2023

I en tid hvor truslen fra cyberkriminelle er støt voksende, stilles der større krav til organisationers informationssikkerhed, som forudsætter, at organisaitonen arbejder struktureret og professionelt med sikkerheden. Visse virksomheder og organisationer ser desuden ind i en fremtid præget af de omfattende sikkerhedskrav, der stilles i det nyligt vedtagne EU-direktiv, NIS2, som træder i kraft i sidste halvår af 2024. Derfor kan det være en fordel for organisationer at begynde deres compliance-arbejde allerede nu.

På dette to-dages kursus i informationssikkerhed får du en detaljeret gennemgang af EU’s NIS2-direktiv, hvor vi samtidigt har fokus på, hvordan organisationer kan leve op til direktivet i praksis med ISO/IEC27001 - ledelsessystem for Informationssikkerhed. Bl.a. gennemgår vi de forskellige faser af implementeringen af et ledelsessystem for informationssikkerhed, hvor du får nærmere indblik i de områder, hvor NIS2 kræver ekstra tiltag.

Desuden præsenterer vi en række cases fra virkelighedens verden, som giver dig et realistisk billede af, hvordan værktøjerne kan overføres til din egen organisation. Endelig giver kurset dig mulighed for at sparre og networke med de øvrige deltagere. Som afslutning følger en eksamen, og du får mulighed for at få et diplom på dine nyerhvervede kompetencer.

 

Et kursus i ’NIS2 med ISO 27001’ giver dig

  • Overblik over EU direktivet NIS2’s krav til informationssikkerhed
  • Mulighed for at opfylde direktivets krav med ISO/IEC 27001-standarden
  • Praktiske eksempler til implementering i egen organisation
  • Værktøjer til forberedelse, udrulning, evaluering og forbedring af et ledelsessystem til at imødegå EU’s nye krav
  • Inspiration til sikkerhedsarbejdet via øvelser og gruppearbejde med kursets øvrige deltagere
  • Et eksamensbevis på de erhvervede kompetencer (ved beståelse)


Det får din virksomhed ud af kurset

  • Organisationen får styr på, hvad der kræves for at leve op til NIS2-direktivet for informationssikkerhed.
  • Implementering af NIS2-direktivets krav forbedrer beskyttelsen af organisationens kritiske og følsomme data til gavn for forretningens videreførelse og til fastholdelse af tillid i markedet.
  • Ved at bruge ISO/IEC 27001-standardens metodik og foranstaltningskontroller får virksomheden et effektivt ledelsesværktøj, der forbedrer informationssikkerheden og sørger for, at niveauet forbliver højt.

Mere information

Dansk Standard
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11733212
P nummer: 1002911209

Undervisningsadresse

Göteborg Plads, 1, 2150, Nordhavn

Send til en kollega

0.093