23948sdkhjf

Casebaseret rådgivningskursus - Brand

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Hvidovre Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Udbydes kun som firmakursus

Mange virksomheder inden for byggebranchen bliver nu for alvor konfronteret med brandteknisk dimensionering af byggerier, med de udfordringer dette indebærer. En del virksomheder har allerede høstet dyrekøbte erfaringer med opgaven, og mange finder opgaven vanskelig på grund af den nye begrebsverden og hele håndteringen heraf.

DBI udbyder kursus i casebaseret rådgivning, hvor det er jeres virksomhed, som beslutter indholdet i kursusforløbet. DBI vil være behjælpelige med forslag til kursusindhold.

Et forslag til indhold til kurset kunne være en gennemgang af centrale emner fra Bygningsreglement 2010, som for eksempel brandtekniske begreber, flugtveje samt brandtekniske installationer.

Formålet med kurset er at inddrage konkrete byggeprojekter, hvor der er opstået vanskeligheder, eller hvor der kan tænkes at opstå vanskeligheder.

Deltagere
Grundlæggende kendskab til brandtekniske begreber svarende til ”Brandteknisk basiskursus” anbefales.

Kurset henvender sig til tegnestuer, rådgivende ingeniørvirksomheder og entreprenører inden for byggebranchen.

Indhold
Det er vores erfaring, at uanset om et projekt udføres efter ”Eksempelsamling om brandsikring af byggeri” eller ”Information om brandteknisk dimensionering”, kan der i processen opstå udfordringer, som kræver en solid brandteknisk erfaring. Det er denne erfaring som stilles til rådighed under dette kursus.

Kurset er en kombination af DBI-kurset om Bygningsreglementets brandkrav, DBI’s Håndbog om brandsikring af byggeri og egentlig brandteknisk rådgivning i konkrete byggeprojekter som jeres virksomhed aktuelt arbejder med, har arbejdet med eller skal i gang med.

Undervisningsadresse

DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Tel.: 36 34 90 00
Fax: 36 34 90 01


DBI - Frederikshavn
Baldersvej 9
9900 Frederikshavn

Telefon: 36 34 90 00
Fax: 98 43 43 75

Send til en kollega

0.234