23948sdkhjf

Aldrig gå ned på smykker og accessories

Smykker og accessories er noget af det vigtigste for et outfit, hvis du spørger de fleste kvinder. Begge ting er med til at skabe harmoni og en sammenhæng mellem alle led.

Smykker kan være smagfuldt, graciøst og udtryksfuldt, og det kan være en udfordring at finde de helt rigtige for dig. Accessories er prikken over í’et på ethvert outfit og det sidste pift til, at det hele spiller sammen.

Vi har samlet 3 brands, som kreerer og designer moderne smykker og accessories, som du garanteret vil elske. Disse 3 brands er ikke kun velanset indenfor landets grænser - også det store udland har fået øjnene op for dem. Du kan læse med nedenfor for at høre, hvad Jane Kønig, Maria Black og Ganni har at byde på.

Jane Kønig

Du har sikkert hørt navnet før, men har du set Jane Kønigs kreative og elegante smykker? Hvis ikke, så er det på tide, at du bliver præsenteret for dem.

Jane Kønig er et dansk smykkebrand, som har opnået stor succes med sine yndefulde smykker, som er ideel til forskellige begivenheder og anledninger.

V-ringen var en af brandets allerførste smykker, som var en stor succes og fik bragt navnet Jane Kønig på manges læber. V-ringen lever stadig i dag og er en af brandet signatur-ringe, som har utrolig mange anvendelsesmuligheder, og er ikke kun begrænset til en enkelt. Sidenhen er der kommet mange fortryllende smykker til, som har ramt rigtig gang efter gang.

Jane Kønig har hele tiden fingeren på puls, og har øje for, hvad der rør sig ude i modebilledet. Derfor kan du altid regne med nye og kreative designs fra det succesfulde smykkebrand.

Maria Black

Et andet smykkebrand, som du skal præsenteres for, er Maria Black. Maria Black er særlig kendt for sine eksklusive smykker, som er elegante, edgy og cool på samme tid. Brandet lancerede sin første kollektion i 2010 - og der er sket meget siden. Dronningen har endda anerkendt hendes design, hvilket må sige at være et kæmpe bifald og kvalitetsstempel.

Brandet sætter fokus på individualisme og forskelligheder i forskellige former. Dette gør hun for eksempel med hendes cool charms, hvor man hver især har mulighed for at skabe sit eget personlige smykke til sig selv.

Smykkerne udstråler selvsikkerhed og personlighed. Derudover kan du mixe de fantastiske detaljeret smykker på kryds og tværs. Der findes uendelige kombinationer af ringe, halskæder og øreringe, du kan eksperimentere med for at finde det helt rette look.

Ganni

Hvis du ikke er til smykker, kan det være, at accessories kan finde vej til dit hjerte. Det danske og hurtigt voksende brand Ganni er bestemt et kig værd, hvis man er på jagt efter cool accessories.

Særligt Gannis huer med logo foran har taget hele verden med storm. Det resulterer i, at det næsten er umuligt at få fat i huerne, når vinteren først har ramt. Huerne er enkle, men giver det sidste touch til efterårs- og vinterlooket.

Næst efter kommer taskerne fra Ganni, som folk også er helt vilde med. Taskerne er i et enkelt design med forskellige kreative print og farver. Taskerne egner sig til både skole, arbejde og fest. Du finder både skuldertaske, bæltetaske og crossbody tasker fra Ganni.

Munk Store

Har du fået mod på at eksperimentere og tilføje smykker og accessories til dine outfits? Så er det kun et klik væk. Hop ind på Munkstore.dk for at blive inspireret af de 3 succesfulde brands: Jane Kønig, Maria Black og Ganni. Hos Munk Store kan du altid finde de nyeste og mest populære styles fra de 3 brands kollektioner.

Du finder alt fra halskæder, ringe og øreringe til huer, tasker og scrunchies. Med andre ord er det altid muligt at finde netop det smykke eller accessories, du skal bruge hos Munk Store.

Det kan godt være et stort skridt at gå fra at aldrig bruge smykker og accessories til at få dem til at indgå som en del af ens outfit. For hvor starter man henne? Og hvad tilføjer man? Vi kender problemstillingen, og af den grund har vi samlet vores smykke- og accessories univers, hvor du kan se stylingsforslag og ideer til, hvordan man implementerer dem i ens garderobe. Så læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores univers.

Send til en kollega

0.031