23948sdkhjf

Forny dit soveværelse med Senge-testeren.dk

Sover du godt om natten, eller kunne du godt bruge lidt fornyelse i soveværelset? Du kommer langt med valg af dyne og seng i forhold til en god nattesøvn.

En god nattesøvn har stor betydning for dit liv og generelle velvære. Sover du dårligt om natten, kan det have stor indvirkning på dit immunforsvar og generelle kognitive funktioner som eksempelvis hukommelse.

Tag derfor altid din søvn alvorligt og vælg gode kvaliteter til de ting, der hjælper dig til at sove godt. Hos Senge-testeren.dk finder du alverdens tips, råd og information om flotte senge, der kan sikre din nattesøvn en god kvalitet.

Sveder eller fryser du med den forkerte dyne?
En alt for varm dyne, kan om sommeren gøre dig søvnløs af overophedning. Om vinteren kan du vende og dreje dig, fordi du fryser med en alt for kold dyne. Det er en god investering at kigge på at finde den helt rette dyne til dit behov. Der findes både sommer-, vinter- og helårsdyner, og det kan være en jungle at finde ud af, hvad der passer til netop dig.

Materialet i selve dynen er ikke uden betydning. Der findes både syntetiske og mere naturlige dyner. Nogle foretrækker det ene og andre det andet. For allergikere kan syntetisk fyld som mikrofibre være en god idé, mens andre foretrækker det naturlige med eksempelvis en andedunsdyne.

Senge-testeren.dk har kigget på nogle af de dyner, der er på markedet og set på, hvad det er, du skal kigge på, når du skal finde en ny dyne.

Den, der viste sig at være bedste dyne i test, var uden sammenligning dynen ”Nattergalen”. En lækker gåsedunsdyne fra Ringsted Dun. Med sit kvalitets gåsedunsfyld inddelt i firkanter, holdes dunene på plads og luften deri dejlig lun.

En god sengeramme har også betydning
Det, der er under dig om natten, har mindst lige så stor betydning for din nattesøvn. Madrassen er én sag, men tænker du nogensinde nærmere over dit sengestel? Når du er i gang med at indrette dit soveværelse og sikre dig kvalitetsmaterialer til den gode søvn, kan du med fordel kigge nærmere på en god, funktionel og flot sengeramme.

Selv om madrassen er ny og god, kan den godt knirke, flytte sig eller være dårligt understøttet, hvis fundamentet ikke er godt nok. Det kan lede til dårlig sovestilling og ringere nattesøvn.

Når du så skal ud og kigge efter en sengeramme, kan det være en jungle at finde den rette. Måske er du til det enkle og stilrene med ben. Måske er du mere typen med mange pyntepuder og sengetæpper, det ville være praktisk at kunne opbevare tæt på sengen. For sidstnævnte kunne nogle af markedets flotte sengerammer med skuffer være en optimal idé.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne. Ét er dog sikkert. Med de rette kvalitetsmaterialer får du en langt bedre nattesøvn til gavn for dit generelle helbred og velbefindende.

Send til en kollega

0.031