23948sdkhjf

Hvad er Intranet franchise?

Du har nok stiftet bekendtskab med et intranet på et eller andet tidspunkt i dit liv. Et Intranet er et internt system i eksempelvis en virksomhed eller organisation, som muliggør det at kommunikere med andre medarbejdere, dele informationer, samt opbevare dokumenter. Dette er den generelle beskrivelse på et intranet, men der findes faktisk et firma, som har taget intranettet til nye højder, nemlig ’Ziik’. Læs med her.

Ziik har designet en nytænkende og innovativt intranet som blandt andet passer til franchise virksomheder. Som franchise virksomhed er det særdeles vigtigt, at der er mulighed for at kommunikere på tværs af franchises, også selvom disse er beliggende i et andet land. Det handler altså i bund og grund om smart franchisekultur og det er præcis, hvad Intranet franchise kan tilbyde.

Skalering af din franchise

Ziik kan tilpasses af flere involverede i en franchise virksomhed. Det er aktuelt for både franchise-tagere, men også både masterfranchisetager, franchisegiver og alle medarbejderne imellem. Med Ziik er det endvidere også muligt at integrere andre softwareløsninger, der allerede er i virksomheden. Man får altså et intranet, som holder styr på det hele i franchisevirksomheden indenfor kommunikation og koncept.

Det skal være nemt og løsningsbaseret

Med Ziik er det nemt at kommunikere både målrettet og smart. Arbejdsinformation for medarbejderne er desuden nem at finde og samarbejdet lokalt kan styrkes. Det betyder således også, at vejledninger kan forefindes ganske nemt.

Mange tilfredse kunder

Ziik samarbejder med mange store franchisevirksomheder, herunder McDonalds, Subway og Björn Axén. På deres hjemmeside, kan du dykke ned i spændende cases for netop disse virksomheder, men også et hav af andre velkendte.

Hurtige beskeder ud til virksomhedens ansatte

Det går lynhurtigt med at sende kommunikationen ud til andre i virksomheden og med push notifikationer, vil de altid blive set. Ved hjælp af AI (kunstig intelligens), er det desuden ganske nemt at søge på hele intranettet. Der kan være mange spørgsmål som medarbejderne har og netop der, er det smart bare at skrive spørgsmålet og så derefter søge på dette.

Ziik Appen

Appen kan tilpasset efter en virksomheds ønsker og behov. Det er derfor ganske enkelt for alle i virksomheden at være en del af intranettet, uden det kræver en computer. En ny og anderledes måde at begå sig på et intranet på.

Er det kun franchise virksomheder som Ziik kan hjælpe med?

Nej, det er det ikke. Ziik kan bruges af mange erhvervsdrivende, herunder remote workers. Det er derudover også en relevant intranetsløsning for både enterprise virksomheder og mindre erhvervsdrivende. Information og kommunikation er alfa omega uanset, hvilken virksomhed det drejer sig om og netop derfor henvender den denne løsning sig til mange typer brancher. For mere information om de spændende produkter, kan du med fordel klikke på linket øverst på siden.

Send til en kollega

0.047