23948sdkhjf

Hop med på moden og de nyeste trends

Moden er en sjov størrelse, og det kan være svært at følge med hele tiden, da den er under konstant forandring. Hvis man ønsker at være med på de allernyeste trends, så er det vigtigt at holde sig opdateret. Læs med herunder og bliv inspireret.

Følg med tiden

Moden står aldrig stille, derfor kan det også være en fordel at gå efter et tøjbrand, som udgiver flere kollektioner om året og aldrig er bagud. Dette kan fx være et stærkt brand som Marta du Chateau, som altid er med på det seneste nye indenfor modebranchen – og leverer tøj til både en dag på kontoret og festlige begivenheder.

Marta du Chateau er et ekspressfirma, som vil sige at de designer deres tøjkollektioner tæt på sæsonen, og derfor er de med på de allernyeste trends blandt andet med inspiration fra Frankrig og Italien. De leverer tøj til kvinder i alle aldre, hvor de tager afsæt i boheme-stilen med unikke og smarte detaljer, som tilføjer kant til dit outfit og skiller dig ud fra mængden.

Et godt tip: Følg med i diverse modemagasiner og sociale medier, hvor du ligeledes kan holde dig opdateret om de nyeste trends og tøjbrands, som vokser i popularitet. Hvis du er stor modeentusiast, så kan du også gå skridtet videre og holde dig opdateret hos de store internationale modeshows. På denne måde kan du få et godt førstehåndsindtryk af moden – og være den allerførste med de nyeste trends.

Det handler om at være modig

Når man taler om mode og trends, så handler det om at man tør at være modig og tage nogle chancer. Man skal ikke være bange for at blande og afprøve forskellige stilarter. Sammensæt tøjet på anderledes måder, hvorpå du kan finde din egen unikke og personlige tøjstil. Det handler altså om at udplukke ting fra modens tendenser, og finde ens favoritter.

Vælg noget tøj, som giver dig den bedste udstråling og attitude – her kunne overnævnte Marta du Chateau være et godt bud, som kan pifte din udstråling op på fineste vis med smarte styles i deres kollektioner.  

Besøg ligeledes gerne nogle anderledes webshops og fysiske butikker end du plejer, og gå på opdagelse i forskellige stilarter, hvor du kan give din garderobe og tøjstil en makeover.

At være hurtig på aftrækkeren  

I og med at modebranchen hele tiden rykker sig, så er det også vigtigt at tøjbrands formår at handle hurtigt. Marta du Chateau, er et at de brands, som formår dette. Når de ser en trend, så går der blot få uger før de har dem ude i butikkerne. Derfor har du altså også mulighed for at hele tiden være med på beatet med tøj fra Marta du Chateau.

Mange modetendenser kommer igen med én til to årtiers mellemrum. Stilretninger går og vender tilbage. Derfor ser man fx også lige nu i at tøj fra 80’erne og 90’erne vender tilbage. Dette kan både være specifikke mønstre, nuancer og snit i de forskellige tøjkollektioner.

Én af de store trends lige nu er den føromtalte romantiske boheme.  

Send til en kollega

0.031