23948sdkhjf

Fif til din rejse til Koh Lanta i Thailand

Går din næste rejse til øen Koh Lanta i Thailand, kan du godt begynde at glæde dig.

Koh Lanta er nemlig en yderst lækker ø, hvor du ikke møder alt for mange turister. Stemningen er hyggelig, hvor du har alt det, du skal bruge, til rådighed. Faktisk kaldes Koh Lanta for det thailandske Maldiverne, hvilket uden tvivl må siges at være indbydende. Området byder på dejlige strande, gode markeder og spisesteder, tuk tuk, snorkelmuligheder og meget andet. Få her fif til, hvad du kan lave i skønne Koh Lanta – og læs eventuelt om pakkerejser til Thailand her.

Charmerende tropeø med ro og afslapning
Først og fremmest er Koh Lanta en ø, der er kendt for sine brede strande og uspolerede natur. Øen er dog ikke så turistpræget og travl som andre dele af Thailand, hvilket giver øen en helt speciel charme. Du får god mulighed for at opleve det enkle hverdagsliv, som lokalbefolkningen lever. Du skal dog ikke være bekymret for, hvorvidt øen er kedelig at opholde sig på. Selvom idyllen, roen og afslapningen er i fokus, finder du natteliv og barer. Disse er dog i begrænsede områder på øen.

Besøg Lanta Old Town, og tag på en sejltur i mangroven. Dette vil fungere som en halvdagsudflugt, hvor du både oplever øen til vands og til lands. Lanta Old Town er en charmerende by, hvor du finder delikate restauranter placeret over havet på pæle og små, hyggelige forretninger. På sejlturen vil du få et syn af blå krabber, krabbeædende makak-aber, havfugle og andre dyr.

Oplev Koh Rok-øerne og se farverige fisk
Thailand er et oplagt sted at finde snorklen og dykkerbrillerne frem, og dette gælder selvfølgelig også på Koh Lanta. Tag på en heldagstur til Koh Rok-øerne, hvor du får rig mulighed for at bade og snorkle. Sigtbarheden under vandet er yderst fin, og typisk kan du se mindst 14-20 meter. Oplev farverige fisk og smukke rev. Koh Rok-øerne består af Koh Rok Noi og Koh Rok Yai. Øerne ligger 50 km syd for Koh Lanta i Koh Lanta Marine National Park.

Mange oplever, at dette område er det ultimative sted at se søanemoner og klovnefisk. Faktisk er det blandt de steder i verden, hvor du støder på allerflest af disse dyrearter. Dog skal du være opmærksom på, at Koh Rok-øerne oftest er besøgt af mange turister. Ønsker du derfor roligere omgivelser, vil disse øer højst sandsynligt ikke være for dig.

Sejl i de fantastiske huler i Talabeng
Slutteligt ligger øen Talabeng ikke langt fra Koh Lanta. Denne ø består af fantastiske klippeformationer og huler, som du ikke ser mange andre steder. Talabeng-grotten er specielt et smukt syn, og du kan med fordel opleve denne grotte i en kajak. På denne måde sejler du selv i et roligt tempo og udforsker området. Sørg for at tage klatretøjet og -skoene på, fordi du kan næsten ikke undgå at klatre løs på denne tur. Du kan også sejle i kajak og udforske det smukke landskab i Koh Pheee, som også er kendt under navnet Ghost Island. Her oplever du kalkstensklipper, smaragdgrønt vand og oldgamle huler.

Send til en kollega

0.031