23948sdkhjf

Har du styr på din marketing?

Vil du gerne have din virksomhed i København til at ranke højt på Google med effektiv SEO og brug af Google Ads? Så kan det være en idé at benytte et marketing bureau København.

Vil du gerne have din virksomhed i København til at ranke højt på Google med effektiv SEO og brug af Google Ads? Så kan det være en idé at benytte et marketing bureau København. Det kan også være nyttigt for dig, der gerne vil øge dine følgertal på sociale medier såsom Facebook og Instagram med godt content og effektive annonceringer.

Vi har taget en snak med PK Medier, som er et ungt og dygtigt marketing bureau beliggende i indre København, om hvad de kan tilbyde virksomheder, og hvorfor ord som SEO, kampagner, annoncer og social media er vigtige for en succesfuld virksomhed.

Vær synlig på Google
Google er et fantastisk og vigtigt redskab til at gøre din virksomhed synlig og øge din omsætning. Google er de flestes indgangsvinkel til hjemmesider nu til dags – meget få skriver hjemmesidens URL direkte ind i URL feltet, men søger derimod på Google på bestemte søgeord, der er relevante for det, de søger.

Google Ads og arbejde med Search Engine Optimization, eller SEO som det bliver kaldt, er begge vigtige redskaber i forhold til at blive synlig for din målgruppe på Google.

Derfor er det også enormt vigtigt, at du har en god søgeords strategi for din virksomhed på Google til at komme frem og være synlig for din målgruppe. Find frem til de relevante søgeord for din virksomhed, og her er det er helt i orden at kigge på konkurrenterne og se, hvad deres søgeordsstrategi er. PK Medier har et stærkt team af specialister, der er engageret i at få deres kunders synlighed helt i top på Google. Både kommunikativt, teknisk og visuelt arbejder de engageret med at få kunderne til at ranke højest og slå konkurrenterne på relevante søgeord for de pågældende virksomheder.

 Dertil kommer strategisk indkøb af annonceplads på placeringer og sider, hvor de kan øge kundens synlighed mest muligt. Med et styret budget for hver kunde og konstante vurderinger og revurderinger af den indkøbte annonceplads formår de at køre en effektiv strategi for Google.

Sociale medier som værktøj til din virksomhed
Sociale medier er efterhånden ikke noget nyt for virksomheder længere, og de fleste virksomheder er også til stede på et eller flere sociale medier, såsom Instagram, Facebook og Twitter. Samtidig er det noget, mange mennesker begår sig meget på i sin private fritid, og derfor kan brugen af disse platforme sommetider blive undervurderet i forhold til hvor meget tid og energi, man skal lægge i det, fordi man ser det som noget ’nemt’.

Men god og effektiv brug af sociale medier, skulle gerne skabe interaktion med brugerne, synlighed, kendskab, interesse og salg i din virksomhed. Og det kan være svært at knække koden til, hvordan man helt præcist rammer målgruppen lige dér, hvor det får dem til at trykke ’Køb’ eller ’Læs mere’ eller lignende.

Hos PK Medier har de et team af engagerede og specialiserede medarbejdere, der har stor forstand på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. Med god viden om de rette redskaber benytter de annoncering målrettet til at ramme specifikke målgrupper og dermed øge omsætningen for en række virksomheder, særligt i København og omegn.

Send til en kollega

0.078