23948sdkhjf

Udstyr til slagteriindustrien hjælper dig med at bevare over

Det er med at holde tungen lige i munden, når du driver en slagtervirksomhed. Der skal være styr på mange ting, der har med produktionen at gøre.

Der skal slagtes det rigtige, så dine ordrer bliver opfyldt korrekt, og I ikke ender med for meget af det ene eller anden. Det er ikke noget, man bare lige gør, for der er strenge hygiejnekrav, der skal overholdes. Det handler ikke bare om at vaske hænderne, men det betyder, at du skal have fuldstændig styr på, hvad der slagtes, så du kan sætte de rigtige mærker på dine produkter. Software, kontrol- og hygiejneløsninger til slagteriindustrien fra Frontamec hjælper dig med at overholde de nødvendige krav, mens du kan strømline dit slagteri.

Computeren giver dig overblikket
Det ville kræve en nærmest umenneskelig opmærksomhed at holde styr på alt, der foregår i dit slagteri. Derfor giver det god mening at lade software om at holde øje med det meste, så du kan få overblikket nemt og samlet et enkelt sted. Udstyr til slagteriindustrien i form af software giver dig overblikket over alt fra dagens opgaver til de rigtige mærkater, så du overholder kravene for deklaration af dine varer. Den hjælper dig desuden med at se, hvor hurtigt, dit slagteri arbejder samt logistiske anliggender.

Speciallavet løsning alt efter, hvad du slagter
Der er forskel på, hvad dit slagteri helt præcist arbejder med. Derfor vil det ikke være godt nok, hvis din software ikke tog højde for de forskellige reglementer, der gør sig gældende på lige netop dit felt. Ved at benytte dig af software, får du et program, der har alle de nødvendige ting in mente – så du ikke får misvisende information eller forkerte mærkater. Tværtimod får du lige netop det at vide, som du har brug for, alt efter hvad du slagter.

 

 

 

Send til en kollega

0.062