23948sdkhjf

Tjen penge på bådudlejning

Sejlerdrømmen dukker op i bevidstheden hos de fleste på ét eller andet tidspunkt. Nogle køber sig en båd, mens det er en for stor og usikker udskrivning for andre.

Selv hos dem der køber båden, ligger den ofte stille i havnen, når tiden måske ikke lige er der til at sejle ud. Hvorfor ikke tjene penge, mens båden alligevel ellers ville ligge stille og samle alger?

Med hjælp fra Boataround.com kan du i ro og mag tjene penge på bådudlejning uden selv at skulle have det store besvær med at arrangere det.

Hvorfor udleje sin båd?
Der er mange udgifter forbundet med at eje sin egen båd. Der er eksempelvis havneplads, vedligeholdelse og afbetaling på eventuelle lån. Samtidig ligger mange både stille i havnen i lange perioder af forskellige årsager – blandt andet manglende tid, lyst eller mulighed. Ved at leje din båd ud i de perioder du ikke selv bruger den, kan du ikke alene gøre andre sejlerinteresserede glade. Du kan også tjene penge til at dække de løbende udgifter til båden. Hvor meget, du kan tjene på bådudlejning, kommer dog an på flere ting som f.eks. din bådtype, beliggenhed og udlejningsfrekvens.

Besvær og risici bremser dog mange, der ellers kunne være interesseret i at leje en båd ud. Måske er det også der, du selv er kommet til. Ved at benytte en platform som Boataround.com kan du nemt udleje uden at hænge på alt arbejdet. Du registrerer blot din båd, bestemmer pris og hvornår den er ledig. Under udlejningerne er din båd fuldt forsikret, og du vælger selv dine lejere.

Husk også skattefradraget
I efteråret 2018 trådte et nyt skattefradrag i kraft. Når du udlejer din båd, kan du tjene de første 10.200 kr. skattefrit. Hvis indtjeningen overstiger dette, betaler du kun skat af 60 % af de indtægter, der overstiger fribeløbet. Til og med 2020 gælder reglerne omkring skattefradraget alle private inkl. de, der selv lejer deres båd ud privat.

Fra og med 2021 gælder fradragsreglerne udelukkende for bådejere, der udlejer deres båd gennem en platform som eksempelvis Boataround.com. At benytte en platform som denne giver desuden en lang række fordele ud over fradraget. Ikke alene sparer det dig som udlejer for en masse besvær, men det giver også reklame og markedsføring, som du ikke på samme måde selv skal stå med for at finde relevante lejere.

Så går du i tanker om at leje din båd ud, så kom i gang allerede i dag på Boataround.com

Send til en kollega

0.094