23948sdkhjf

Lej en båd og skræddersy dit eget eventyr

Er tanken om at opleve storslåede naturoplevelser, spændende kulturer og krystalklart vand noget der fanger dig?

De fleste går på et eller andet tidspunkt i livet med en sejler i maven. Én der drømmer om at komme ud og blive ført ud i livet. For nogle er det tanken om at hive stikket til alle forpligtelser og sejle ud i det blå. For andre er det tanken om at kunne opleve kulturer, natur og meget mere uden trængsel på krydstogtfærgen, de overfyldte storbyer og maset på flyrejsen.

Uanset hvad din årsag er, kan drømmen let føres ud i livet. Det kræver ikke mange klik på tastaturet, så er du i gang med at leje en båd og skræddersy dit eget eventyr til vands.

Hvor fører drømmen dig hen?
Mange sejlerdrømme fører til populære destinationer som eksempelvis Caribien, Grækenland eller Kroatien. Det er varme bølger, der indbyder til snorkle- og badeture. Skinnende hvide badestrande. Bagende sol og spændende seværdigheder.

Er du til mere eksotiske oplevelser, koralrev, hav der glimtrer smaragdgrønt og landsbyer, der emmer af charme og romantik? Så er Thailands tropiske skønhed og knejsende bjergtoppe måske noget for dig. Her kan du opleve rig natur og en utrolig gæstfrihed.

Uanset hvor dine drømme fører dig hen, kan du skræddersy dit eventyr fuldstændig på din egen måde og til dit eget behov.

Sejlerferiens fordele
Ved at vælge en sejlerferie får du alle fordelene ved den endeløse frihed. Ferien kan tilrettelægges ud fra dit tempo og dine ønsker om destinationer, oplevelser mv.

Vågner du op en morgen og vandet er særdeles skønt, så du bare ønsker at tage en dag med snorklen, behøver du ikke rejse videre. Du kan frit kaste anker og nyde dagen, som du ønsker. Vil du senere videre, så hiver du blot ankeret op og sejler derhen, hvor din drøm bringer dig. Samtidig kan du være sammen med de mennesker, du ønsker. Gennem Boataround.com kan du nemt og bekvemt leje en båd, der passer til den type ferie, du ønsker og det antal mennesker, der skal med på rejsen. Måske ønsker du bekvemmeligheden i en katamaran eller hurtigheden i en motorbåd? Det er helt op til dig, når du booker gennem platformen. Mere end 12.000 forskellige yachts ligger klar i forskellige havne til at fragte dig ud på din drømmerejse.

Send til en kollega

0.031