23948sdkhjf

To IT-programmer du skal have styr på i 2020

Robotterne kommer. Vi har hørt på det de seneste 20 år, og det er ikke blevet mindre relevant efter, at vi nu skriver 2020 i kaldeneren.

Det er efterhånden blevet et krav i hvert eneste erhverv, at man skal have en eller anden form for IT-kompetencer. Hvad enten man er regskabsassistent, ingeniør eller byggesagkyndig, så er det et nødvendigt onde, at have kompetencer indenfor at IT og styresystemer. I denne artikel giver vi dig to programmer, der er gode at have kompetencer i, uanset, hvilken branche du er i. Regnskabsprogram, Microsoft Office og meget andet? Hvad skal man egentlig kunne i 2020. Læs med og bliv klogere på, hvilke to IT-programmer, der kan blive vigtige i den kommende tid. Først kigger vi på, hvorfor det er vigtigt at have skills i Powerpoint, og dernæst fortæller vi om vigtigheden af at have et godt regnskabsprogram i virksomheden. 

Med Powerpoint kan du levere skarpe præsentationer og pitches
Hvis man skal vælge et enkelt program fra Office-pakken, der kan være særdeles fornuftigt at have færdigheder i, så er det Microsoft Powerpoint. De fleste kender det nok, men det er en brøkdel af brugerne, der faktisk kan finde ud af at bruge det ordentligt. Spar dig selv og alle omkring dig for kedelige slides med bullet points og tal. Der er uendelige muligheder for at lave fantastiske præsentationer og pitches, hvis man bare udnytter Powerpoints gode præsentationsprogram ordenligt. Stop standard skabelonerne, stop tre bullet points pr. slide og hold op med at smide teksttunge slides ind i præsentationen. Hvis du gerne vil have dit publikum fanger din opmærksom, så kast dig ud i de mange forskellige muligheder, der er for at lave spændende og inspirerende slides med Microsoft Powerpoint. Hvis ikke du har adgang til Office-pakken, så har Google en gratis version af programmet i deres portefølje af tekstbehandlingsprogrammer; Google Slides.

Regnskabsprogrammer er nøglen til orden i finanserne
Et andet sted, hvor du kan forbedre dine færdigheder og få styr på virksomhedens økonomi, er ved at skaffe dig et rigtig godt regnskabsprogram. Her er Dinero perfekt til f.eks. iværksættervirksomheder, der ikke har oceaner af tid til at bogføre bilag og indberette moms mv. Derfor er det en god idé at være bekendt med et regnskabprograms muligheder, så du ved hvordan det fungerer. Desuden kan du finde rigtig meget nyttig viden om virksomhedsøkonomi på disse regnskabsprogrammers hjemmeside. 

Send til en kollega

0.034