23948sdkhjf

Sådan får du hjælp til transskriberingen

Når du arbejder eller er i gang med en opgave, vil du helst nå mest muligt på kortest mulig tid. Men det er desværre ikke alt arbejde, der kan klares hurtigt og nemt.

Noget tager lang tid og ofte længere tid, end du forventer. Det kan derfor være en hjælp at overlade nogle af de mindre opgaver til andre, så du får tid til at fokusere på det allervigtigste. En af disse opgaver som nemt kan optage meget tid er transskribering.

Hvad er transskribering og dets formål?
Transskribering bruges, når du har en lydfil, som skal skrive ned. Det kan være en lydfil fra et interview eller et møde. Opgaven med nedskrivning kan være meget langvarig, fordi der på kort tid kan nå at blive sagt rigtig meget. Det tager derfor lang tid at få transskriberet en lydfil, specielt hvis den er lidt længere, og der er flere, der deltager i samtalen. Tid du helt sikkert hellere vil bruge på noget andet. Der findes dog heldigvis en udvej. Slip for det trælse arbejde og få andre til at transskribere. Her kan du trygt overlade opgaven til nogle, der ved, hvad de laver, så du kan bruge din tid på andre opgaver.

Kæmpe fordel i erhvervslivet
At kunne få andre til at transskribere ens lydfiler for en, er en kæmpe fordel i erhvervslivet, da ens egne medarbejder, så ikke behøver at bruge tiden på det, men i stedet kan udføre det arbejdet, de er ansat til.

Når lyden så er transskriberet, modtager du teksten, og dine medarbejder har så mulighed for nemt at kunne arbejde ud fra de oplysninger, som lydfilen har gidet, uden at skulle spole frem og tilbage og håbe, at de rammer netop det sted i lydfilen, de har brug for at finde. Alt bliver nemlig meget mere overskueligt på tekst.

Send til en kollega

0.015