23948sdkhjf

2020 vil altid blive husket for COVID-19

Dét som fylder mest i medierne i øjeblikket, og som fylder mere end noget andet i de danske hjem er COVID-19. Hvad enten vi vil det eller ej, så er Corona-krisen desværre ikke til at komme udenom.

Nogle familier er mere påvirket end andre, men uanset hvad, så er det en situation, der berører os alle.

At få det bedste ud af en ærgerlig situation
I disse dage hvor solen skinner og påskehelligdagene nærmer sig, så kan det være svært ikke at ærgre sig over alt det, som man plejer at gøre, og som desværre ikke kan lade sig gøre. Når solen skinner plejer folk at valfarte ud i Aarhus’ gader, og nede langs åens plejer der at sidde massevis af mennesker, som nyder solens første stråler. Alt dette må vi vente med til smittespredningen af COVID-19 ikke udgør lige så stor en fare, som den gør i øjeblikket. Alle forbehold der er blevet lavet, er for vores eget bedste, og derfor er det naturligvis vigtigt at vi står sammen hver for sig, så vi som samfund kan komme igennem denne krise.

Rundt omkring på de sociale medier kan man læse sjove forsøg på at få det bedste ud af situationen, og diverse kendisser forsøger at underholde børn og unge ved at sende live fra deres SoMe platforme. Det er alt sammen gode tiltag, som har til formål at hjælpe folk igennem en periode med hjemmekarantæne og forsamlingsforbud.

Samfundssind og social distancering
Samfundssind og social distancering er begreber, som er kendetegnende for 2020, og når året runder af, så vil vi huske tilbage på året der gik med disse begreber in mente. At stå sammen hver for sig er afgørende for, at vi kommer nemmest igennem denne krise, men desværre har danskernes samfundssind og mangel på samme også vakt ramaskrig og uoverensstemmelser både på de sociale medier og i virkeligheden.

For hvad vil det egentlig sige at udvise godt samfundssind? For mange, unge mennesker især, er det et nyt begreb, det samme er social distancering. I skolen lærer man om socialisering, og pludselig skal vi hver især mestre kunsten at udvise social distancering. Der er ikke noget at sige til, at man kan blive en smule forvirret og rundtosset i processen, men som Mette Frederiksen siger, så lærer vi hver især af vores fejl, og heldigvis er der masser af gode tiltag på de sociale medier, som skal sørge for at underholde den yngre generation.

Et fornuftigt tidsfordriv
For langt de fleste har Corona lock-down medført, at man har langt flere timer indenfor hjemmets vægge. Det er bl.a. derfor at kendisser forsøger at underholde den yngre generation på de sociale medier, men hvis man ikke følger med i Melvin Kakoozas Corona-fitness eller Jonas Risvigs masterclass, så kan det være svært at få tiden til at gå.

Med så meget ekstra tid derhjemme, som COVID-19 har givet de fleste, så kan det være svært at finde på ting at give sig til. Hvis du mangler inspiration til at få tiden til at gå, så kan du udnytte tiden til at blive klogere på, hvad det vil sige at investere i udbytteaktier. Pga. Corona-krisen er mange aktier faldet, og det er derfor ikke et dårligt tidspunkt at blive klogere på, hvordan man investerer. Når krisen er ovre, kan du nemlig være heldig at dine aktier stiger, så du kan tjene penge på din investering.

Send til en kollega

0.015