23948sdkhjf

To tips til at fjerne skimmelsvamp: Sådan gør du

Skimmelsvampen er en af de mest irriterende og mest almindelige husplager i de danske hjem.

Den dukker op overalt, hvor der er fugtigt, men er mest almindelig i kældre, på lofter og andre steder, hvor udluftningen er dårlig, og der ofte kan opstå fugt. Det kan være en svær plage at komme af med, men her i artiklen løfter vi sløret for, hvordan du kan komme skimmelsvamp til livs. Det er dog en længerevarende proces, der kan kræve lang tid over mange omgange rengøring. Så hvis du ikke har tid til dette, kan du hyre professionelle specialister, der kan fjerne skimmelsvamp fra din bolig. Ellers har vi fundet to tips, der gør, at du både kan fjerne skimmelsvamp i boligen på egen hånd og på længere sigt forebygge, at ny skimmelsvamp opstår i din bolig.

Det er nemlig nemt at få skimmelsvamp i boligens fugtige rum, og det kan være usædvanligt svært at komme af med igen. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kommer skimmelsvampen til livs og ultimativt slipper for konstant at skulle arbejde med at få bugt med skimmelsvampen i din bolig.

Rodalon og klorin er dine bedste venner
Der er to rengøringsmidler, vi ved slår skimmelsvampen ihjel. Det er Rodalon og klorin. Disse to rengøringsmidler kan altså være dine bedste venner, hvis du skal bruge hjælp til at fjerne skimmelsvamp fra din kælder, dit køkken eller loft. Det kræver også, at du har en grydesvamp eller andet, der er godt til at fjerne belægninger med. Når du har begge dele, kan du begynde at skrubbe skimmelsvampen af væggen. Det kan dog godt være, at du bliver nødt til at gøre det over flere omgange, da skimmelsvampen kan være nærmest usynlig. Derfor kan det godt ligne, at du har fået bugt med skimmelsvampen for efter et par dage at finde nye plager. Det kommer nemlig helt an på, hvor hårdt du er angrebet af skimmelsvampen.

Sørg for grundig rengøring og hygiejne i boligen
Der er et par forholdsregler, du også kan tage dig, hvis du gerne vil undgå skimmelsvamp i boligen. Det gælder blandt andet, at du skal sørge for at lufte ud regelmæssigt én eller to gange om dagen. Derudover gør det heller ikke noget, hvis du gør klinisk rent en til to gange om ugen, så du hindrer skimmelsvampens muligheder for at sprede sig. Der er altså masser af muligheder for at få bugt med skimmelsvampen. 

Send til en kollega

0.032