23948sdkhjf

Sig farvel til ustyrlige øjenvipper med et lash lift

Lash lift er for dem, der søger en mere naturlig måde at give deres vipper et løft og samtidig opnå længerevarende resultater. Med en simpel behandling kan du få et pænt vippebuk, som giver dig op til otte uger med smuk volumen. Processen er hurtig og nem, så du kan nyde dine nye vipper med det samme. Og da det er en ikke-invasiv procedure, er der ingen bivirkninger eller ubehag på lang sigt. Lad lash lift give dig det look, du altid har ønsket dig - længere, fyldigere vipper med smuk definition og løft. Med lash lift kan du sige farvel til ustyrlige øjenvipper!

Lash lift er en semi-permanent behandling af vipperne

Behandlingen begynder med en blid rensning af vipperne for at fjerne overskydende makeup eller olieophobninger. Derefter lægges silikone-pads under øjnene, så de nederste vipper holdes på plads. Herefter påføres silikoneforme på de øvre øjenlåg, hvortil vipperne fæstnes med en vandbaseret lim. Nu påføres en permanent væske på øjenvipperne, og den efterlades i 6-7 minutter, før en anden væske kommes på øjenvipperne, så permanentvæsken neutraliseres. Til sidst fjernes væskerne, og vipperne bliver rengjorte, så de er klar til farvning. Behandlingen tager 45 minutter, og resultatet holder i op til otte uger.

Opnå et defineret og langvarigt resultat

I forbindelse med en lash lift-behandling er det også muligt at få farvet øjenvipperne, så man opnår et mere defineret look, som giver nogenlunde samme effekt som mascara. Med denne procedure kan du opnå langvarig volumen og definition uden behov for mascara eller extensions. Et lash lift er til dig, der ønsker at bruge mindre tid foran spejlet, og som stadig ønsker et flot, naturligt look. 

Få et lash lift i Aalborg

Er du på udkig efter en lash lift-behandling i Aalborg området? By Fuglsang står klar til at tage sig godt af både dig og dine vipper. By Fuglsang har stor erfaring inden for området, og du er derfor i gode hænder, når du skal have lavet dit vippebuk. Derudover benytter de sig udelukkende af de bedste produkter på området, så du er sikret det bedst mulige resultat. Så vent ikke længere - book dit lash lift i dag, så du hurtigst muligt kan begynde at nyde de smukke, langvarige resultater!

Send til en kollega

0.063