23948sdkhjf

Energirigtige kølerum og fryserum til fødevareindustrien.

Fremtidens løsning indenfor isolering til kølerum og fryserum produceres hos DC-SYSTEM INSULATION A/S i Aars.

Virksomheden, som snart kan fejre sit 50-års jubilæum, har siden 1973 leveret kølerum og fryserum til fødevaresektoren med løbende produktudvikling, når energioptimering har været kundernes største ønske.

Kølerum og fryserum til fødevaresektoren er et af DC-SYSTEMS kerneprodukter, og der er i særdeleshed fokus på rummenes isoleringsevne og tæthedsgrad. Dette specielt med henblik på at opnå den bedste driftsøkonomi for brugerne – og derved samtidig skåne miljøet.


Fugens integritet bestemmer fryserummets isoleringsegenskaber.

DC-SYSTEM producerer sine isoleringspaneler til kølerum og fryserum i en diskontinuerlig proces. ”Den diskontinuerlige proces giver os stor produktionsfleksibilitet, og giver os mulighed for at levere færdige paneler, klar til at blive samlet på stedet” fortæller direktør John Andersen. ”Desuden betyder denne produktionsmetode, at vi har en meget kort leveringstid, så kunderne hurtigt kan få nye kølerum og fryserum leveret og installeret” supplerer han.

Panelerne leveres med fer og not, og med et indstøbt låsesystem, som ved hjælp af stærke stållåse trækker og holder panelerne sammen under montagen. Denne konstruktion giver ikke kun strukturel styrke, men også en særdeles effektiv isolering, et helt tæt dampspærre såvel som en perfekt ekstern æstetik.

I et fryserum, som har utætte samlinger, kan fugt trænge ind gennem samlingerne, og samle sig på fordamperens kolde overflade, hvor det reducerer fordamperens køleeffekt. En tiliset køleflade skal afrimes med mellemrum, og jo mere en fordamper tilises jo oftere skal den afrimes, og det giver en særdeles dårlig driftsøkonomi. Derfor har DC-SYSTEM stor fokus på tætte panelsamlinger, i særdeleshed i fryserum men også i kølerum.


Hygiejne i topklasse.

Alle der arbejder i fødevareindustrien, og dermed med kølerum og fryserum, kender unægteligt til udfordringen med at holde rent i produktionslokalerne. DC-SYSTEM har med deres speciallavede hygiejnepanel gjort det lettere at rengøre væggene i kølerummene og fryserummene. Hygiejnepanelet er nemlig udformet således at sæbevand og snavs let løber af panelet under rengøring. Samtidig sikrer den specielle udformning af hygiejnepanelet imod det såkaldte modløb af vand.

 

 

Send til en kollega

0.017