23948sdkhjf

Gode idéer til indretningen på børneværelset

Trænger børneværelset i dit hjem til at blive piftet lidt op? Hvis ja, så giver denne lille guide et par gode råd til, hvordan du kan indrette dit barns værelse, hvis du står og mangler lidt inspiration.

Indretningen af børneværelset er vigtigt, da dit barn skal føle sig godt tilpas og hjemme i rummet. At skulle indrette et børneværelse er altid en sjov og spændende fornøjelse, som samtidig også kan kræve en lille pause ind imellem. Til dette kan du for eksempel læse nogle sjove artikler her på hjemmesiden eller løbe en tur i skoven.

Sjove gulvtæpper
Det lyder måske ikke af særlig meget, men gulvtæpper kan faktisk gøre rigtig meget for selve udtrykket og stemningen på et værelse. Der findes en hel masse skønne gulvtæpper derude, både praktiske gulvtæpper, farvestrålende gulvtæpper samt gulvtæpper til det legesyge barn. Et gulvtæppe kan både bruges i børneværelset til de mindste, hvor tæppets vigtigste funktion er, at det skal være blødt og rart at sidde på. Samtidig kan de også bruges til at indrette værelser til lidt større børn, hvor gulvtæppet eksempelvis skal være med til at skabe hygge i rummet.

Eventyrlige huler
Børn er helt vilde med huler og hemmeligheder, og derfor kan en eventyrlig hule være en rigtig god idé til indretningen af børneværelset. Her kan du eksempelvis vælge at kombinere sengen med en lille hule, som giver plads en leg og en hel masse timers underholdning for dit barn. Sørg for at hulen er hyggelig og drømmende, eksempel ved at hænge en lyskæde op. Derudover er det vigtigt med en masse bløde elementer i hulen, i form af både puder, tæpper og så videre. Der er ingen tvivl om, at dit barn vil elske at have en hule på sit værelse, som han eller hun kan vise frem til sine legekammerater.

Plads til fordybelse
Hvis dit barn er lidt ældre og måske snart skal begynde i skole, eller lige er begyndt, er det vigtigt med plads til fordybelse på værelset. Til dette kan du finde et hyggeligt lille skrivebord, eventuelt i en af de mange genbrugsbutikker rundt omkring i landet, som du kan bruge til at indrette dit barns værelset. Her er det vigtigt at dit barn har lyst til at sidde og fordybe sig ved skrivebordet, hvilket du kan sikre ved at skabe en god stemning omkring det, eksempelvis ved hjælp af en lille lampe eller små nipsting.

Send til en kollega

0.016