23948sdkhjf

Alternative og spændende kure til dig der vil prøve nyt

Det er blevet mere og mere populært at gå på forskellige former for slankekure eller forsøge at ændre på spisevanerne – enten fordi folk ønsker at tabe sig, eller også blot fordi, de ønsker at prøve noget nyt.

 I denne artikel introducerer vi til tre alternative og spændende kure, som du måske ikke har hørt om tidligere.

Suppekur giver et stort bidrag
Har du nogensinde prøvet at gå på suppekur? Hvis ikke, kan du blive klogere på det her. Suppekur dækker over en kur, hvor du kun lever på forskellige supper. 

Ofte kan du købe med en stor pakke med forskellige supper, der sørger for, at du får de fornødne kulhydrater, proteiner med mere til din krop.

Fordelen ved en suppekur er, at du vil kunne holde sulten væk, mens du taber dig eller renser ud i systemet. Suppekuren er ikke kun god til at smide de overflødige kilo – den kan også afprøves, hvis du for eksempel døjer med mave- eller tarmproblemer.

Overordnet set kan du via en suppekur få et styrket immunforsvar, øget vægttab, stor mæthed og sundere tarme. På samme tid findes der mange forskellige supper, hvorfor du ikke kører død i den samme opskrift dag for dag.

5:2 kuren stiger i popularitet
En anden diæt du kan prøve, er 5:2 kuren. 5:2 kuren er en fastediæt, som går ud på, at du faster to dage om ugen. På disse to dage indtager man kun mellem 500 og 600 kalorier.

Det er op til den enkelte, hvilke dage man faster. Den eneste regel er, at fastedagene ikke må ligge i forlængelse af hinanden.

Der er desuden ingen regler for, hvad man spiser på fastedagene. Reglen er dog, at man ikke indtager over de 500 til 600 kalorier.

Mange vælger eksempelvis at indtage forskellige juicedrikke på fastedagene, som indeholder mange af de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for hver dag.

Ingen slik og sodavand i en bestemt periode
Slik og sodavand er afhængighedsdannende. Der findes flere og flere mennesker, som er afhængige af eksempelvis cola.

Derfor vælger nogle mennesker simpelthen at holde sig fra slik og sodavand i en lang periode. Det kan være med til at fjerne trangen til de søde sager på sigt, og det kan på samme tid være med til at fjerne de overflødige kilo på kroppen.

Det er eksempelvis et tiltag som flere gør brug af i januar måned efter en kaloriefyldt jul.

Send til en kollega

0.079